Gazdaság

2015.06.02. 12:02

KKVHÁZ csúcstalálkozó

Veszprém - A KKVHÁZ Zrt. folytatja a megyeszékhelyeket körüljáró programsorozatát, a KKV Csúcstalálkozókat. Most először érkeznek a Pannon Lapok Társasága egyik otthonába, a június 10-i rendezvényt Veszprémben tartják.

Tremmer Tamás

A KKVHÁZ politikától mentes, az összefogást támogató, játékos, innovatív közösség. Elismerik és kiszolgálják a mikor-, kis és középvállalkozói (kkv) szektor vezetőinek sajátos nyitott, autonóm szemléletmódját. A GDP 50-, foglalkoztatottak 75-, az összes vállalat 99-, és az export 27 százaléka ebből a szektorból származik. Mindezek ellenére a kkv tulajdonosok és vezetők néha mégsem érzik a kiemelt szerepüket.

A kkv szektor érdekében a KKVHÁZ Zrt. a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségével együttműködve 2014-ben hirdette meg a KKV Csúcs nevet viselő megyeszékhelyeket meglátogató üzleti fórum sorozatát. A rendezvénysorozat következő állomására a Pannon Lapok Társasága egyik otthonában, Veszprémben, Megyeháza Szent István Termében kerül sor, június 10-én 13 és 16 óra között.

A moderált vitabeszélgetésen a kkv szektor szinte minden fontosabb problémája felmerülhet. A találkozón a megjelent vezetők problémákat vetnek fel, prioritásokat állítanak és vitáznak egymással. Egy központi témát azonban mindig megjelölnek, ezúttal a kutatás-fejlesztés szükségességét és nehézségeit járják körül. A Veszprémi KKV Csúcs a K+F kapcsán keresi az összefogás lehetőségét. A találkozó reményeik szerint, nem csak a kicsik egymással való egyeztetését veti fel, de a kkv szektor és az állam összefogását is sürgeti. A fórumra a térség kormányzati, önkormányzati, civil, felsőoktatási, nagy és kisvállalati szereplői kaptak meghívást.

A KKV Csúcstalálkozót egy üzleti kiállítás is kíséri, melynek keretében a vállalkozók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat az érdeklődőknek, sőt saját standjukon mini B2B találkozót is szervezhetnek leendő partnereiknek, üzlettársaiknak. Azok a nagyvállalatok pedig, akik KKVBARÁT® kiállítóként jelentkeznek a Csúcstalálkozóra amellett, hogy saját termékeiket, szolgáltatásaikat megismertethetik a résztvevőkkel, négy kkv számára is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!