Gazdaság

2017.03.24. 13:18

Az alacsony befizetési korlátos bináris opciókról

Napjainkban, az internet teli van vonzó bináris opciós kereskedési ajánlatokkal. Ugyanakkor, minden egyes kereskedési felületnek megvannak a saját követelményei, különösen a befizetési összeg tekintetében. Manapság, az alacsony befizetési korlátokkal rendelkező bináris opciós oldalak növekvő népszerűségnek örvendenek. Ezeket nem csupán a kezdők, hanem a profik is előnyben részesítik. Vajon ezeknél a vonzó kereskedési felületeknél tényleges lehetséges az alacsony tőkével történő kereskedés?

Az alacsony befizetési korlátot biztosító bináris brókerek megjelenése

Az első bináris brókerek 2008-ban jelentek meg, amikor a befizetési korlát 140 ezer forint, és afelett mozgott. Ezeknek a próbálkozásoknak a legfőbb céljuk a piac felmérése volt – meg akarták állapítani, vajon mekkora igény lenne egy új szolgáltatásra, illetve, hogy egy új oldal létrehozása vajon kifizetődő lenne-e. Nem kellett sokat várni, hiszen 2009-re megjelentek az új szolgáltatók és szolgáltatások, amelyek már csupán 70 ezer forintot szabtak meg kereskedési követelményként.

Ez az összeg elfogadottá vált a legtöbb kereskedési felületen, különösen az európai kereskedők között, akiknek 70 ezer forint (250 dollár) csupán kisebb befektetésnek számított. A bináris opciók világszintű elterjedését követően azonban elkerülhetetlen volt a befizetési korlát drasztikus csökkenése, a 2500 forintos opciók megjelenése.

2015 óta, a legtöbb vállalat már biztosít alacsony befizetési korlátos opciókat. Ezek minősége egyértelműen garantált, hiszen a minőség hiánya egyet jelentene az ügyfelek elvesztésével. A magyar oldalak megjelenésével, a kereskedők már a forinttal is befektethetnek és fogadhatnak.

Az alacsony befizetési korlátos felületek előnyei:

A Binatex-nél elérhető minimális befizetések

A Binatex egy magyarországi bróker, amely a piac legalacsonyabb befizetési korlátját biztosítja – 240 forinttól lehet opciót nyitni. Ez azt jelenti, hogy 28000 forinttal már a teljes kereskedési élményt megtapasztalhatjuk, illetve kipróbálhatjuk a különböző kereskedési stratégiáinkat.

Valószínűleg nem a Binatex az egyetlen vállalat, amely ilyen alacsony befizetési korlátot biztosít, de a cég számtalan egyéb előnyt nyújt ügyfeleinek:

Alacsony befizetések és a demó számlák

A Binatex bináris opciós bróker előnyei azonban nem csak az alacsony befizetési követelményekre korlátozódnak. Az innovációk kipróbálásához és a kereskedés megtanulásához, a Binatex ingyenes demó számlát biztosít 280 ezer forint (1000 dollár) értékben.

Ezt az ajánlatot mindenféleképp érdemes kihasználni. Azonban nem szabad elfelejtenünk – a virtuális számlákon megszerzett eredmények gyakran eltérnek a valós eredményektől! A tapasztalt befektetők tudják ezt, ezért is kereskednek kis összegekkel azokkal az opciókkal, amelyek korábban már jól beváltak a számukra. Mit érdemes elkerülnünk a demó számla használata során?

Idővel mindenki megtapasztalja, hogy egyre ritkábban kell majd pénzt befizetnie a bináris opciós kereskedéshez – ez az egyéni kereskedési képességek fejlődését jelzi. Ne késlekedjen, válasszon egy minőségi kereskedési feltételeket és alacsony befizetési korlátot biztosító bináris opciós brókert. A kereskedésé a jövő!

binatex.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!