Gazdaság

2015.05.29. 15:30

Arany Rózsa Díj Forgó Bélának

Budapest – A külföldi és hazai befektetők érdekszövetsége, a Joint Venture Szövetség (JVSZ ) Arany Rózsa Díjjal mondott köszönetet Forgó Bélának, a szövetség elnökségében hat éven át végzett munkájáért.

Munkatársunktól

Az elismerést a JVSZ pénteki budapesti közgyűlésén Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Chris Mattheisen, a szövetség elnöke adta át az Alcoa magyarországi ország igazgatójaként és az Alcoa-Köfém Kft. vezérigazgatójaként, a vállalkozást multinacionális céggé fejlesztő, 35 évi sikeres munka után az idén nyugalomba vonult kitüntetettnek. A JVSZ elnöksége által, 2001-ben alapított Arany Rózsa Díjjal azoknak a munkáját ismerik el, akik maradandót alkotva segítették a szövetség céljainak, törekvéseinek megvalósítását, s sokat tettek annak tagságáért.

A JVSZ a Magyarországon bejegyzett hazai-és külföldi részvételű társaságok érdekképviseletére, működésük és a gazdasági életbe való beilleszkedésük elősegítésére létrehozott klubként alakult meg 1986-ban, majd szövetséggé fejlődött. A szövetséghez tartozó vállalatok az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatások szinte minden területét képviselik. Kétszáznál több tagja között ott van a lapunkat is kiadó Pannon Lapok Társasága Kiadó Kft. is.

A JVSZ jelentős érdekvédelmi munkát végez a vállalatok és a köz érdekében. Az érdekvédelem mellett tagvállalatai számára információszolgáltatást nyújt, s segíti a céges partnerkapcsolataik kialakítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!