Gazdaság

2016.09.06. 20:36

Állásbörzét szervez a Napló Veszprémben

Veszprém – Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal szervez állásbörzét a Napló a megyeszékhelyen. A szeptember 22-ei programon több mint 2500 álláshely vár majd betöltésre.

Napló-információ

Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányra – ez is célja az új kezdeményezésnek, amelyben a Veszprém Megyei Kormányhivatal szakmai partnerként vesz részt, ismertette a szervező Ódor Péter. Csütörtökön, 22-én a Veszprém Arénában 10 és 17.30 óra között várja majd az érdeklődőket az állásbörze, ahol remélhetőleg több mint 30 cég 2500-nál is több álláshelyet ajánl. A kínálat az álláslehetőségek széles spektrumára terjed ki: szakképzettséget nem igénylő, illetve konkrét végzettséghez nem kötött munkakörök egyaránt betöltésre várnak, és diákok, valamint megváltozott munkaképességűek részére is készülnek ajánlatokkal a foglalkoztatók.

Kitelepül a Veszprém Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya is, amelynek standjánál állás- és képzési lehetőségekről kaphat tájékoztatást az érdeklődő. Érdemes készülni, mert a börzén akár azonnal álláshoz lehet jutni, ugyanis sok esetben felvételire, interjúra is lehetőség nyílik. Kiegészítő szolgáltatásként fénymásolási és nyomtatási lehetőség is rendelkezésre áll az álláskeresők részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!