Gazdaság

2014.12.03. 17:40

Egyedi ajándék a Naplótól

Szarvaskút - Óriási meglepetés volt a veszprémi Rónai Tamásnak és feleségének, hogy a Napló nyertesei között szerepelhettek.

Kutasi Zsófia

A Vasárnapi Napló Mozaik játékának megfejtését a veszprémi Rónai Tamásné édesanyja, Talabér Lászlóné küldte be, és nyerte meg, ő azonban a nyereményét odaajándékozta a házaspárnak. Rónaiék minden évben elmennek ősszel-télen egy-egy hétvégére kikapcsolódni, idén azonban erre nem lett volna lehetőségük, mivel Rónai Tamásnak megszűnt a munkahelye. Ezért is nagy öröm számukra a nyeremény, amely két napos pihenés a Forest Hills Golf & Biohotelben, wellness használattal, golfozási és golf tanulási lehetőséggel.

A kétnapos pihenés csodálatos helyszíne, a Forest Hills Golf & Biohotel. Rónai Tamás és felesége kihasználta a szálloda lehetőségeit, így a wellnest is
Penovác Károly

Mint mondták, a hotel minden igényüket kielégíti, különleges és nagyon színvonalas. Az exkluzív környezetben minden adott számukra a feltöltődésre, a kiszolgálás és a helyszín egyaránt felülmúlta a várakozásaikat. A környéken a Bakonyban rendszeresen kirándulnak, de még nem voltak a szarvaskúti komplexumban, golfban is eddig még csak a mini-golfot próbálták ki.

Fotó: Forest Hills Golf hotel

– A hely könnyen megtalálható, szép és különleges, minden szempontból elégedettek vagyunk – mondta a házaspár.

Huszonöt éve Napló-előfizetők, mint mondták, mindenképpen folytatják a nyereményjátékokat és a jövőben is küldenek be megfejtéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!