• cikk kép
  Végrehajtással terhelt cégek

  Veszprém - Adóvégrehajtás van folyamatban a veszprémi Robix Hungary Mezőgazdasági Gépgyártó és Kereskedelmi Kft-vel szemben.

 • cikk kép
  Közös túrát szervezett a Bakonykarszt és a Hajagi Civil Közösség

  Hajag - A víz világnapjához kapcsolódva szervezett túrát a Tiszta-víz-forráshoz a közelmúltban a Hajagi Civil Közösség és a Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zrt.

 • cikk kép
  Európában az oktatás befektetés a jövőbe

  Budapest – Európának azzal kellett szembesülnie, hogy nem volt képes kikeveredni a válságból, ezért át kellett gondolni működését és lehetőségeit – hangsúlyozta Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa a Joint Venture Szövetség (JVSZ) rendezvényén.

 • cikk kép
  Milliárdos veszteség bejelentésére készül a Tesco

  A Financial Times gazdasági napilap forrásai szerint a legnagyobb brit kiskereskedelmi hálózat tavalyi pénzügyi évéről szóló, szerdán esedékes eredményjelentésben akár 5 milliárd font (2100 milliárd forint) adó előtti veszteség is szerepelhet.

 • cikk kép
  Varga Mihály a Világbank-csoport fejlesztési programjaiba való magyar bekapcsolódásról tárgyalt

  A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Bizottság magyar országjelentéséről, Magyarországnak az exportpiacok bővítése céljából a Világbank-csoport fejlesztési programjaiba való bekapcsolódásáról folytatott megbeszéléseket pénteken Washingtonban Varga Mihály.

 • cikk kép
  Emelkedett a benzin és a gázolaj ára

  A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal, a gázolajét pedig 4 forinttal emelte pénteken a Mol Nyrt.

 • cikk kép
  Brókerbotrány - Quaestor: leállították az ügyfélegyeztetést

  Leállította a felügyeleti biztos a Quaestor-károsultak ügyfélegyeztetését, egyben az erre meghirdetett április 20-i határidőt is eltörölte. Az ügyfeleket emiatt hátrány nem éri, őket a teendőkről később tájékoztatja a felszámoló - derült ki a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. MTI-nek csütörtökön eljuttatott közleményéből.

 • cikk kép
  Veszélyes feketemunka

  Veszprém – Nagyot kockáztat, aki „feketén” vállal munkát, ugyanis a következmények érinthetik a nyugdíját, a táppénzt és egyéb ellátásokat is, tájékoztatott a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV).

 • cikk kép
  Giro: szeptembertől gyorsul a belföldi bankközi átutalás

  Szeptembertől olyan módosításokat vezet be a Giro Zrt., amelyek gyorsítják a belföldi bankközi átutalási forgalmat; a javaslat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az érintett pénzintézetek teljes körű bevonásával készült el, több hónapos előkészítő munkával - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

 • cikk kép
  Brókerbotrány - Lázár János: legkésőbb május 6-ig felállnak a kormányablakokban a Quaestor ügyintézési pontok

  A megyei jogú városok kormányablakaiban legkésőbb május 6-ig felállnak azok a Quaestor ügyintézési pontok, amelyek a károsultakat segítik majd - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • cikk kép
  Kun-Mediátor - Húszmilliárd forint is lehet a kár a jogi tanácsadó szerint

  Egyelőre bizonytalan, hogy három-négymilliárd forint vagy ennél nagyságrenddel nagyobb, esetleg 20 milliárd forint a kár - fejtette ki Dobrossy István ügyvéd a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. mintegy kétszáz megjelent károsultja számára tartott jogi tanácsadással egybekötött tájékoztatón a karcagi városházán csütörtökön.

 • cikk kép
  A Nébih 16 millió forint bírságot szabott ki a húsvéti ellenőrzéseken

  Mintegy 16 millió forint bírságot szabott ki 148 esetben a több mint 3800 vizsgálat során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a húsvéti országos ellenőrzés-sorozatban - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.