• cikk kép
  Brókerbotrány - Mintegy 30 ezer Quaestor-ügyfél fér hozzá a kártalanításához

  Eddig mintegy 30 ezer Quaestor ügyfél részére mintegy 82 milliárd forint kártalanítási összeget adott át a Befektető-védelmi Alap (Beva) a kifizetéseket intéző OTP-nek, ebből hétfőig 26 ezer ügyfél több mint 70 milliárd forintot vett fel - közölte a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja (QA) csütörtökön az MTI-vel.

 • cikk kép
  Jelölési hibákat talált a Nébih a kakaós tejeknél és italoknál

  Kakaós tejeket és italokat ellenőrzött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az összesen 39 termék, 19 kakaós tej és 20 ital vizsgálata szerint minőségi és biztonsági problémát nem találtak a szakemberek, kizárólag jelölési hibák miatt kellett a hatóságnak eljárást indítania - közölte a Nébih az MTI-vel csütörtökön.

 • cikk kép
  Többen születtek, de még többen haltak meg 2015 első félévében, mint az elmúlt év hasonló időszakában

  A jelentés szerint január-júniusban 44 167 gyermek született, ami 2 százalékos növekedés, ugyanakkor 68 483 ember halt meg, 7,8 százalékkal több, mint 2014 azonos időszakában.

 • cikk kép
  Hobbi és környezettudatosság: papírtégla házilag

  Zirc – A papírtégla tiszta, környezetbarát, olcsó, helytakarékosan tárolható, s házilag előállítható.

 • cikk kép
  Csökken az üzemanyagok ára

  Csökkenti bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

 • cikk kép

  Vajon mennyi vendég pihen még a tónál?

  Kiürül a Balaton?

  Balatonfüred -– Elérkezett az idő, mikor már nem kell tülekedni a lángosért, nem lökjük fel egymást a sétányon, és nem kell hosszú percekig parkolóhelyet keresni sem. Elmúlt a bűvös augusztus 20., egyre kevesebb a vendég a Balatonnál.

 • cikk kép
  Így is csökkentheti villanyszámláját!

  Napelemes tetőteraszt fejlesztettek ki Bécsben egy télikert árából. A gazdagon beültetett tetőkert és az átlátszó napelemekkel fedett, fából ácsolt pergola hűsít és évi 5500 kilowattórányi zöldáramot termel.

 • cikk kép
  Milliárdos viharkárok

  Az előzetes becsléseket meghaladó számú, több mint 13 ezer, a lakossági ingatlanokat érintő kárral kapcsolatos bejelentés érkezett a biztosító társaságokhoz az augusztus 17-i vihar miatt. A károk becsült értéke meghaladja az 1,6 milliárd forintot.

 • cikk kép
  Már látható, mikor jön az újabb ukrán-orosz csata

  Az elemzők azt találgatják, hogy Ukrajna törleszti-e Oroszországnak az évekkel ezelőtt kapott kölcsönt, miután sajtóhírek szerint más hitelezőivel sikerült megállapodnia adósságai csökkentéséről. Az év végén esedékes visszafizetés elmulasztása az IMF-et is nehéz helyzetbe hozhatja.

 • cikk kép
  Kiderült, hogy hiányzik pénz a Quaestorból

  A Quaestornál tartott pénz nincs meg teljesen, az értékpapírok azonban a nem valós kötvények kivételével megvannak a Quaestor Értékpapírnál - több hónapnyi felmérés után erre jutott a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló.

 • cikk kép
  A NAV tenni akar a kisvállalatokért

  Dr. Varga Árpád a NAV társadalmi kapcsolatokért felelős elnökhelyettese (megbízott elnök) üzent a KKV szektornak.

 • cikk kép
  Klimatizált műtők - A légkondi jelentősen megemelné a költségeket

  Megyei körkép – A műtők ugyan felszereltek klímával a megye kórházaiban, de a kórtermek többsége még nem. Az intézmények önerőből nem tudnak ilyen jelentős beruházást végezni.

Magazinok