• cikk kép
  Visszavonulót fújt a kormány: újranyithatnak a boltok vasárnaponként

  A többszöri népszavazási kezdeményezésére válaszul a kormány a vasárnapi pihenőnap visszavonását javasolja. Erről akár már kedden is dönthet az Országgyűlés.

 • cikk kép

  Nem juthat bárki légkondihoz

  Ha klímát vásárolna, álljon be a sorba

  Bár a nyári kánikula még várat magára, a várólisták már most is telítettek: hónapokat kell várnunk, ha klímát szereltetnénk otthonunkba. Ráadásul a vesztegelés csupán a jéghegy csúcsa. Fűnek-fának ugyanis nem osztogatják a gépeket csak úgy, szigorú szabályoknak kell megfelelni.

 • cikk kép
  Fontos az öngondoskodás

  A társadalom öregedése ma már egyre égetőbb probléma. Egyre több a nyugdíjas, ugyanakkor egyre kevesebb az aktív foglalkoztatott, akik kitermelik számukra az ellátást, éppen ezért fontos az öngondoskodás.

 • cikk kép
  Elérte Magyarországot a vész - rohamosan drágul az alapvető élelmiszer

  A cukor kiskereskedelmi ára négy éve drágult a márciusinál nagyobb mértékben, az okok részben kapcsolódnak a 2011-es árrobbanáshoz.

 • cikk kép
  Az idei első amerikai bankcsőd

  Az első bank ment csődbe az idén az Egyesült Államokban, az állami betétbiztosítási alap (FDIC) honlapjára felkerült adatok szerint ez a wisconsini North Milwaukee State Bank.

 • cikk kép
  Csökkent az üzemanyagok ára

  Budapest - Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

 • cikk kép
  Orbán: példátlan eredmény az IMF-EU hitel visszafizetése

  Az IMF-EU hitel visszafizetése példátlan eredmény a mai világgazdasági környezetben, és nem lehetett volna elérni olyan barátok nélkül, mint amilyen a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Párizsban, a szervezet tanácsülését követően. Ángel Gurría, az OECD főtitkára Magyarország elmúlt évekbeli sikereit méltatta.

 • cikk kép
  Tengerdi Győző: senki nem tudott semmiről

  Senki sem tudott semmiről szigorú belső ellenőrzés mellett sem. Utólag sem lettünk okosabbak, a kivédhetetlent nem lehetett megelőzni, csak miután bekövetkezett, azt feltárni – közölte Tengerdi Győző, a Verga Zrt. volt vezérigazgatója, aki hosszú idő elteltével most szólalt meg először a cég egyik dolgozóját érintő ügy után.

 • cikk kép
  Devizapiac - Alig mozdult a forint éjszaka

  Alig pár fillérrel mozdult el csupán a forint a vezető devizákkal szemben csütörtök kora reggelig szerda este óta a bankközi piacon.

 • cikk kép
  A Quaestor-károsultak nyílt levele a politikusokhoz

  Veszprém-Budapest - A Quaestor-károsultak nyílt levelet fogalmaztak meg a politikusoknak, amiben közölték: nem hagyják, hogy a törvényesen szerzett vagyonukat ellopják.

 • cikk kép
  Közeleg az adóbevallási határidő - itt az egyszerű megoldás

  Találhatnak egyszerű megoldást a személyijövedelemadó-bevalláshoz azok is, akik nem vették igénybe munkáltatójuk vagy az adóhatóság közreműködését - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), az úgynevezett csökkentett adattartalmú szja-bevallást ajánlva az ügyfelek figyelmébe.

 • cikk kép
  Hiába a támogatás, veszteségesek a tejtermelők

  Veszprém, Budapest - A tejipari gazdáknak nyújtott állami támogatás nem elég, a tej árának drasztikus csökkenése okozta kiesést nem pótolja.

Magazinok