Foci Eb

2016.06.14. 18:44

Ne sírj, Ausztria! - Így ünnepeltek Veszprémben (videó)

Veszprém - Fergeteges hangulat volt kedden az Óváros-téren, ahol több száz ember követte figyelemmel a Magyarország-Ausztria Európa-bajnoki mérkőzést. Videó!

Horváth Gábor

Mit követte, inkább üvöltötte, bulizta, ünnepelte, kommentálta végig az összecsapást! A szurkolók a csapathoz hasonlóan fokozatosan melegedtek bele a meccsbe. Az érzés szokatlan volt, hiszen 30 év után szoríthattunk ismét a magyar válogatottnak nagy tornán. Az eleinte óvatos tapsot és ovációt igazi, erőtől duzzadó buzdítás követte, a magyar góloknál pedig leírhatatlan eufória hullámzott végig a tömegen. Szép volt, Ádám! Ez az, Stibi! Megfogod, Gabi! Az egész csapatot imádták az emberek, az Eb-re való kijutás miatt egyébként is népszerű válogatott most lopta be igazán be magát a magyar szívekbe.

Ne sírj, Ausztria! - mondta valaki, a korábban kétkedők mosolyogva csóválták a fejüket. Eb-meccset nyertünk! Négy nap múlva ugyanitt - fogadkoztak máris sokan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!