Foci

2015.10.11. 10:33

Újabb súlyos sportszerűtlenség?

Badacsonytomaj - A Badacsonytomaji SE valamennyi tagja és szurkolója nevében elhatárolódunk az esettől és kívánjuk az Ősi PSK-nak, hogy nekik ne kelljen átélni hasonló sportszerűtlenséget – fogalmazott a Naplónak a megye II-es focicsapat trénere.

Horváth Gábor

Az Ősi PSK szombaton magabiztos sikert aratott a Badacsonytomaji SE otthonában a labdarúgó megye II nyolcadik fordulójában. A mérkőzés 0:4-re végződött, ám az első találatot érdekes jelenetek előzték meg.

A badacsonytomajiak (piros mezben) szerint az első gólt súlyos sportszerűtlenség előzte meg 
Fotó: Zwicker Tamás

- Gól nélküli állásnál a hazai csapat játékosa az oldalvonalon túlra rúgta a labdát, mert az ellenfélnek sérült játékosa volt a pályán. A vendégcsapat ahelyett, hogy sportszerűen visszaadta volna a labdát a bedobás után, Kovács révén támadást indított. A meglepett védők a kiugró támadót szabálytalanul állították meg a büntetőterületen belül. A jogosan megítélt büntetőt Tolner András a kapuba rúgta – tájékoztatta a  Naplót Lukács László, a Badacsonytomaj szakvezetője, aki hangsúlyozta: - A Badacsonytomaji SE valamennyi tagja és szurkolója nevében elhatárolódunk az esettől és kívánjuk az Ősi PSK-nak, hogy nekik ne kelljen átélni hasonló sportszerűtlenséget. Továbbá gratulálunk a három pont megszerzéséhez.

Érdekesség, hogy egy hete a megyei első osztályban történt hasonló eset. Az Ajka Kristály-Tapolca találkozón a vendégek a 90. percben szintén kétes szituációban szereztek gólt és egyenlítettek ki. Az ajkaiak súlyos sportszerűtlenségként jellemezték a történteket.

Eredmény: Badacsonytomaj-Ősi 0:4 (0:2). G.: Tolner A., Szöllősi 2, Simon. A másik szombati mérkőzésen: Tihany-Szentantalfa 0:0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!