Foci

2015.08.27. 11:30

VLS kontra Kristály: hibátlanok harca

Megyei körkép - Eddigi legnehezebb feladata előtt áll a veszprémi labdarúgócsapat a megye I-ben. A vetélytárs szintén hibátlan, ráadásul külön edzőmeccsel készült az összecsapásra.

Horváth Gábor

VLS-Ajka Kristály

A harmadik forduló rangadóján két hibátlan csapat csap össze. A találkozó esélyese egyértelműen a hazai pályán játszó éllovas Veszprém, de a szintén két sikerrel álló, harmadik ajkaiak képesek lehetnek arra, hogy szorossá tegyék a küzdelmet.

Kozma Csaba, a VLS Veszprém edzője: - A megszokott ritmusban készülünk a mérkőzésre. Az előző két találkozón jól teljesített a csapat, az elvégzett edzésmunka kijött, taktikailag pedig hétről-hétre javul a társaság. Nagyon hosszú még a szezon, nem szabad elfelejteni, hogy bármi megtörténhet, folyamatosan koncentrálni kell. Ellenfelünket stabil, jó csapatnak tartom, de bízom benne, hogy otthon tartjuk a három pontot.

Sipos Tamás, az Ajka Kristály edzője: - Jól kezdtük az idényt, de ez is volt bekalkulálva, úgy terveztük, hogy a Herend és Csetény elleni meccseket be kell húzni a rangadók előtt. Így nyugodtabban játszhatunk a Veszprém, majd az Úrkút ellen. A veszprémiek jó erőben vannak, jó képességű játékosok alkotják a keretet. Tisztességes eredményt akarunk elérni, ebben benne van a meglepetés is. Nekünk azonban nem a Veszprémet kell megverni, így akkor sincs baj, ha kikapunk. Ezzel együtt nem feltartott kézzel lépünk pályára, külön edzőmeccsel készültünk a találkozóra. A főpróba rendben volt, az NB III-as Balatonfüred ellen jól játszott a csapat.

Az Ajka Kristály mindkét idei meccsét megnyerte, de Veszprémben nagyon nehéz dolga lesz
Fotó: Penovác Károly

Ugod (11.) -Devecser (7.): Mindkét csapat egy-egy győzelemmel és vereséggel áll. A Devecser idei első idegenbeli meccsén öt gólt kapva nyert, az Ugod eddig csak otthonában szerepelt, legutóbb kikapott a Dudartól.

Várpalota (8.) -Fűzfői AK (18.): A fűzfőiek beragadtak a rajtnál, az első két körben nem szereztek pontot. A Várpalota legutóbb, Rátótón nyerni tudott, s most első hazai fellépésére készül.

Tapolca (13.)- Öskü (4.): Az ösküiek egyelőre hibátlanul teljesítenek, míg a Tapolca egy ponttal áll. Meglepetés lenne a hazai siker.

Balatonalmádi (5.) -Peremarton (10.): Az Almádi jó rajtja kellemes meglepetés. A Peremartonnál kérdés, hogy az első, vagy a második fordulóban mutatott forma következik-e.

Dudar (9.) -Gyulafirátót (15.): A két vereséggel álló Rátót bizonyosan javítani szeretne, de kőkemény dolga lesz az újonc dudariak vendégeként.

Úrkút (2.) -Péti MTE (12.): A címvédő két szép sikerrel kezdett, most is esélyes, azonban a Pét rendre nagy küzdelemre készteti.

Csetény (16.)- Herend (17.): Mindkét csapat első idei pontjaira hajt, valószínűleg komoly küzdelem jön.

Sümeg (14.) -Perutz (6.): A Sümeg 8:1-es pofont kapott Almádiban, míg a pápaiak javuló formát mutatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!