Foci

2016.02.02. 16:14

Teremfoci: heten veretlenek

Balatonfüred - A balatonfüredi téli terembajnokság hétvégi, harmadik-negyedik körében összesen százhatvankilencszer zörrent a háló.

Heffler Péter

Balatonfüreden harminckét csapat részvételével rajtolt el a téli terembajnokság még január elején, és a selejtező kört követően erősorrend alapján négy osztályba sorolták az együtteseket. Azóta a csapatok négy fordulón vannak túl, melyből kettőt a hétvégén rendeztek a Balaton Szabadidő Központban. Összesen hét csapat mondhatja el magáról négy kör után, hogy még mindig veretlen, és közülük csupán kettő, hogy százszázalékos.

A hétvégén remekül termeltek az együttesek, hiszen összesen százhatvankilenc találat született a két nap folyamán. A szombati találkozók közül - nem csak a gólok számában - kiemelkedett a Korona Panzió-Bádogos mérkőzés, hiszen két vereség nélkül álló gárda csapott össze az I. osztályban. A találkozó végül 4:4-es döntetlennel ért véget, így a csoportban továbbra is három együttes veretlen, miután a Nívó magabiztos, 5:1-es sikert aratott a Black City csapata felett.

A Korona Panzió egyébként a hétvégén lőtt tizenkét góljának köszönhetően - a vasárnapi játéknapon 8:0-ra verték a Pokol Teamet - a bajnokság második leggólerősebb csapatává lépett elő a tizenkilenc szerzet találattal.

A pécselyiek (piros) kénytelenek voltak megadni magukat a Döme Borháznak, 1:0 lett az eredmény
Fotó: Penovác Károly

Az I. osztály listavezetőjétől ugyanis csak a III. osztály jelenlegi első helyezettje tudhat magáénak jobb gólkülönbséget, az Ada-Bau Favorit FC plusz tizenhárommal, mellette pedig hibátlan mérleggel áll jelenleg. Hozzájuk hasonlóan szintén csak győzött a IV. osztályt vezető Zánka SE, illetve továbbra is veretlen még a neve ellenére igen jól teljesítő Pancserek, valamint az Alsóörs csapata.

Nem tudta első pontjait bezsebelni a hétvégén a Pokol Team, míg a Zibunda, Tótvázsonyi Légió, Csopak Utánpótlás, Szepezd SC, Berhida SC ötös első sikerére az ötödik körig biztosan várni kell.

A január 30-31-ei, harmadik és negyedik forduló eredményei:

BMF SC-Zánka SE 5:7; Nívó-Black City 5:1; Kinizsi TE-Csopak Up 3:3; Pécsely Utánpótlás-Pancserek 2:3; DS Optim-Atom Anti Bt. 6:2; Vitaking FC-Keménymag 3:0; Ada-Bau Favorit-Zibunda 5:0; Red Scorpions Pécsely-Berhida SC 4:0; Korona Panzió-Bádogos 4:4; Popeye Laguna-Racer 3:0; Cselzi FC-Tótvázsonyi Légió 6:3; Gyaka FC-Füred Junior 1:7; Szepezd SC-Pocca Pince 1:5; Balatonszőlős-Alsóörs 1:1; Döme Borház-Balaton Alarm 4:0; Pokol Team-La Riva 3:7; Zánka-Gyaka 3:1; Vitaking-Szepezd 5:2; Red Scorpions-Döme Borház 0:1; Csopak Up-Balatonszőlős 1:2; Füred Junior-Pocca Pince 3:2; Cselzi FC-Ada-Bau Favorit 3:4; Alsóörs-Zibunda 2:2; Bádogos-Popeye Laguna 3:1; Korona Panzió-Pokol Team 8:0; Atom Anti-Pécsely Up 2:1; Racer-Nívó 2:2; Pancserek-Balaton Alarm 2:0; Tótvázsonyi Légió-Kinizsi TE 2:2; Keménymag-BMF SC 2:1; Berhida-DS Optim 2:4; Black City-La Riva 3:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!