Foci

2017.02.14. 10:36

Szűcs kapott gólt, Jónás nem - Remek tihanyi bravúr

Alsóörs, Tihany – A volt nagypályás válogatott kapus erősítette listavezetőt fektette két vállra nagy csatában a tihanyi együttes.

Horváth Gábor

A futsal NB II legutóbbi játéknapján az éllovas TFSE volt az újonc Tihanyi FC vendége, a mérkőzést az alsóörsi sportcsarnokban rendezték. A veterán Weisz Zoltán találatával a házigazda a hetedik percben megszerezte a vezetést, majd a 10. percben Dévényi Márk révén növelte előnyét.

Jónás Áron (jobbra) nem kapott gólt, Szűcs Lajost háromszor is mattolták a tihanyiak
Fotó: Tihanyi FC

A TFSE - amelynek hálóját a korábbi nagypályás válogatott, volt NB I-es kapus, Szücs Lajos védte – komoly erőket mozgósítottak, de a tihanyiak jól állták a sarat. Masszívan védekezte, Jónás kapus pedig több bravúrt is bemutatott. A 38. percben végleg eldőlt a pontok sorsa, Dévényi „végezte ki” a vendégeket.

Eredmény: Tihanyi FC-TFSE 3:0 (2:0). Alsóörs. V.: Tolnay, Csirka, Horváth. Tihanyi FC: Jónás – Dévényi, Kovács, László, Mühlbauer. Csere: Mits, horváth, Imre, Mária, Németh, Szajlai, Weisz. Edző: Németh Gábor.

Gólszerző: Weisz (7.), Dévényi (10., 38.).

A tihanyiak legközelebb, pénteken ismét hazai környezetben, Alsóörsön lépnek pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!