Foci

2015.11.20. 19:26

Rajtol a megyei futsalbajnokság a hétvégén

Veszprém - Szombaton elrajtol a megyei futsalbajnokság, amelyet több helyszínen és korosztályban közel félszáz csapat részvételével rendeznek a következő hónapokban.

Horváth Gábor

Egy teljesen új kezdeményezés indul szombaton útjára: a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága futsalbajnokságot szervezett. A megyei viadal szombaton rajtol és a tervek szerint február végéig tart. Több korosztály és közel ötven csapat lép majd pályára különböző helyszíneken.

Az U-9-es, U-11-es, U-13-as és U-15-ös utánpótlás korosztályok mellett a felnőttek is megméretik magukat. A bajnokság létrejötte az jelenti, hogy a versenyfutsal mellett amelyet az NB I-es 1. FC Veszprém képvisel az amatőr, szabadidős futsal is beindult megyénkben.

A helyszínek: Alsóörs, Balatonfüred, Úrkút, Pápa, Veszprém (Vetési, Belvárosi).

Az első napon az U-11-es és U-13-as korosztályok lépnek pályára a Belvárosi Tornacsarnokban. A viadal 9-kor kezdődik. A résztvevők: Szilágyi DSE, Nemesvámos, Várpalota, VFC USE B.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!