Foci

2016.05.13. 14:20

Most minden pontra óriási szükségük van

Balatonfüred - Az NB III-as bajnokság 31. játéknapján, szombaton 17.30 órától Tatabányán vendégeskedik a BFC alakulata.

Horváth Gábor

A balatonfürediek az előző fordulóban sorsdöntő találkozón maradtak alul (0:1) a Csornával szemben.

- Mindenki tisztában volt, hogy a kiesés szempontjából milyen fontos mérkőzés vár ránk. Ebből kifolyólag a tét az első félidei produktumra rá is nyomta a bélyegét. A kapuk csak elvétve forogtak veszélyben, és sajnos egy kósza akcióból váratlanul vezetést szerzett az ellenfelünk. A második játékrész egészében mi domináltunk, teljesen más mentalitásban játszottunk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de azokat rendre ki is hagytuk. Összességében elmondhatom, hogy szerencsés győzelmet aratott a vendégegyüttes a görcsösen akaró csapatom felett - értékelte a kiesési rangadón történteket Lantai Balázs, a Balaton-partiak mestere.

A múlt héten derbit bukó BFC (csíkosban) most bizonyítana Fotó: Zwicker Tamás

A szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta:

- Jelen helyzetünkben, amikor is öt egységre vagyunk a bennmaradást érő utolsó előtti helytől, minden megszerezhető pontra szükségünk van. Tisztában vagyunk vele, hogy a tavaszi szezon közben milyen változásokon mentek át vendéglátóink. Új szakmai igazgatójuk lett Várhidi Péter személyében, ami meg is látszik a csapat teljesítményén (mérleg: 4 mérkőzés, 4 győzelem - a szerk.). Mindezek ellenére mindent el fogunk követni, hogy győztesen hagyjuk el a tatabányai pályát. Sérülés miatt Vágner, Rápó és Hársfalvi játékára nem számíthatok - mondta a szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!