Foci

2015.07.07. 11:48

Milyen változás lesz? - Új együttesek a megyei labdarúgásban

Veszprém - Százhat egyesület több mint 150 csapata nevezett a megyei osztályú bajnokságok 2015/2015-os szezonjára - tájékoztatta lapunkat a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága.

Horváth Gábor

Lezárultak a nevezések a következő idényre a megyei fociban, jövő hétig a hiánypótlások is befejeződnek. Az osztályok konkrét mezőnyét, a csoportbeosztásokat majd csak az utóbbit követően lehet meghatározni, de néhány dolog már körvonalazódik.

Nem meglepetés, hogy a megyei első osztály 16 csapatos marad továbbra is, a megye II-ben viszont, legalábbis jelenleg úgy tűnik, lesznek változások mind a csoportbeosztásban, mind a lebonyolításban. A megyei labdarúgás iránt érdeklődők új együttesekkel is találkozhatnak majd.

Az idény kupaselejtezővel kezdődik az augusztus 8-i hétvégén. A megye I rajtja augusztus 15-16-án lesz, a megye II-es kezdés még kérdőjeles, az alacsonyabb osztályú felnőtt bajnokságok augusztus 22-23-án indulnak.

A megye II-es bajnok Dudar (a képen Barcza Bálint) egy osztállyal feljebb léphet. Fotó: Zwicker Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!