Foci

2015.05.27. 19:34

Megyei.: a FAK győzött

Peremarton – Az utolsó, még a 17. fordulóból elhalasztott meccset pótolták szerdán a futball megye I-ben. A FAK életben tartotta bajnoki reményeit.

Horváth Gábor

PSC–FAK 1:2 (1:0)

Peremarton, 50 néző. V.: Kovács. Gól: András Norbert (43), illetve Kakas József (68), László Gábor (70).

Peremarton SC Berhida: Borda Patrik – András Norbert, Nagy Csaba, Czipp József, Szabó Bence – Varga Roland (Fülöp Dániel), András Szabolcs, László Attila (Kovács István), Pillók Gergő (Karáth Szabolcs) – Dufek Zsolt, Barthalos Patrik (Mácsár Tamás). Edző: Korcsmár István. Fűzfői AK: Radnai Gábor – Molnár Péter, Espár Csaba, Szalai László, Nyári Dániel – Farkas Attila, Szántó Csaba, Pallaga István, Polgár István – Kakas József, Humli Péter (László Gábor). Edző: Horváth Ferenc.

A Peremarton összességében jobban játszott, az első félidőben a vezetést is megszerezték a hazaiak. A folytatásban azonban egy ötperces rövidzárlat következtében a FAK fordítani tudott. A 11-est is hibázó hazai csapat minimum a döntetlenre rászolgált volna. Jók: Borda, András N., Czipp, ill. Radnai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!