Foci

2015.05.18. 17:22

Megye I: Íme a forduló válogatottja!

Veszprém - Három devecseri játékos is bekerült a forduló Napló-válogatottjába a labdarúgó megye I 27. körében.

Horváth Gábor

A Devecser- Úrkút derbit a hazaiak nyerték (2:1), még inkább izgalmassá téve a bajnoki hajrát. A dobogóra hajtó devecseri csapatból a duplázó Szakonyi Stefán mellett Takács Attila és Szélessy Péter került be válogatottunkba. A fűzfői Szántó Csaba már a negyedik percben betalált a Sümeg ellen, a FAK magabiztosan győzött (3:0) és a folytatásban az aranyért küzdhet. A Balatonalmádi SE sikerét Károlyi Zsombor találata tette biztossá a Tapolca elleni összecsapáson, amely végül 3:0-s eredményt hozott.

A védő Károly szerezte a második gólt, addig azonban Kovács Gábor kapus bravúrjaira is szüksége volt a BSE-nek. A Herend Giron Zsolt két góljával verte (2:1) az esélyesebb Csetényt, s ezzel ismét ellépett a sereghajtó pozícióból. Szabó Patrik száguld a gólkirályi cím felé, a játékos most épp mesterhármast szerzett, a Pét az Alsóörsöt győzte le 5:3-ra. Az Öskü Ugodon szerzett három pontot (3:1), Talián Krisztián kétszer zörgette meg a hazaiak hálóját. A Rátót és a Peremarton döntetlenre (2:2) végzett, ami elsősorban utóbbit dicséri. A hazaiaktól kiemeltük az első rátóti gól szerzőjét, Ring Csabát, a vendégcsapatból pedig az eredményes András Szabolcsot. (Őt középpályás hely hiányában egy sorral önkényesen hátrább toltuk.)

Szabó három gólja

Veszprém – A labdarúgó megye I-es góllövőlista vezetője három találattal került közelebb a cím végső bezsebeléséhez. Szabó Patrik (Péti MTE) háromszor talált be az Alsóörs hálójába, s ezzel már 32 gólnál jár.A mesterlövészek listájának éllovasát az úrkúti Korpos Tibor 22 találattal követi (ő most nem talált be), a harmadik helyen pedig Talián Krisztián áll, az ösküi támadó kétszer volt eredményes a hétvégén, jelenleg 19 gól-ja van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!