Foci

2015.04.27. 18:29

Megye I: Íme a forduló válogatottja!

Veszprém - A futball megye I 24. fordulójának válogatottjába több újonc is bekerült, de régi ismerősök is akadnak.

Horváth Gábor

A Fűzfői AK újabb fontos meccsen nyert, az Öskü elleni győztes találkozó (3:1) legjobbja Szalai László volt, mellette a harmadik hazai gólt szerző Polgár Istvánt emeltük ki. A veterán Gersics József csereként lőtt egyenlítő gólt, amely megalapozta a csetényiek fordítását az Ajka Kristállyal szemben (2:1). Az Ugod értékes pontot szerzett a közvetlen élmezőnyhöz tartozó Devecser ellen (1:1), a hazaiak védelme jó állt a lábán, Bakos Gábor és Gödri Ádám is kiemelkedőt nyújtott.

A hétvége visszatérője Korpos Tibor volt, a veterán támadó egy félidő alatt duplázott, oroszlánrészt vállalva az Úrkút-Várpalota elleni fordításában és sikerében (4:2). A Herend idegenben nyert alsóházi rangadót, a sümegi győzelemből (3:1) Bachstetter Tamás és Pintér Dániel is góllal vette ki a részét. Szabó Patrik kétszer köszönt be a Gyulafirátótnak, a Péti MTE óriási küzdelemben szerzett három pontot (4:3). Az Almádi két vállra fektette a Peremartont (1:0), a Balaton-partiaktól mezőnyben Károlyi Zsombor produkcióját emeltük ki, Kovács Gábor pedig az egyetlen kapus volt ebben a fordulóban, aki sikeresen őrizte meg hálóját a góltól.

Duplázott a pétiek gólvágója

Megyei körkép – A labdarúgó megyei I. osztályban továbbra sincs változás a góllövőlista élén.A Péti MTE támadója, Szabó Patrik duplázott a Gyulafirátót ellen, így már 25 találattal vezeti a góllövőlistát.A második helyen álló úrkúti, Korpos Tibor is kettőt vágott a Várpalotának, így kettejük közt a különbség nem nőtt (18 gól).A harmadik helyen az Öskü csatára, Talián Krisztián áll, egyelőre 16 góllal. 

/B. Virág Rita/

Címkék#megye I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!