Foci

2015.11.25. 14:31

Megye I: A gólarány a kérdés - Az almádi edző elemzett

Megyei körkép – „Emelkedett a bajnokság színvonala, a veszprémi és a pápai csapat indulása mindenképpen jót tett. Az Úrkút komoly vetélytársat kapott, s üldözöttből üldözővé vált. Emellett erős a Devecser és az Öskü is” – nyilatkozta az az edző, akit a következő fordulóról kérdeztünk.

Horváth Gábor

– Két belső védőnk eltiltott, nehéz helyzetben vagyunk. Most azt érzem, kicsit elfáradtunk, nagyon hosszú a bajnokság. Jól kezdtük az idényt, elöl voltunk, de végig reálisan kezeltük a helyzetet, a nyolcadik hely is szép eredmény – nyilatkozta a labdarúgó megye I-es tabella nyolcadik pozícióját elfoglaló Balatonalmádi SE mestere, Varga Tamás. 

A BSE a 16. fordulóban a Devecser (4.) otthonába látogat. – Remek csapat lesz ellenfelünk, a devecseriek jó focit játszanak, már a döntetlen-nek is örülnénk – fogalmazott a szakember, akit a többi párosításról is megkérdeztünk.

A Veszprém (elöl Zachán Péter) kiemelkedik a mezőnyből, ezt már sok csapat megtapasztalta
Fotó: Penovác Károly


Herend (17.)–Fűzfői AK (16.): „Mindkét csapatnak fontos a meccs. A Herend szimpatikus küzdő, soha nem adja fel. Döntetlen körüli eredményt várok.”

Ajka Kristály (7.)–Péti MTE (13.): „Péten problémák vannak (az együttestől például már öt pontot vontak le utánpótlás-hiányosságok miatt – a szerk.), pedig jó játékosok alkotják a csapatot, amely sokszor játszik szép focit. Úgy gondolom, a Kristály nyer otthon.”

Tapolca (14.)–Perutz FC Pápa (3.): „A Tapolca szépen összeszedte magát, gyűjtögeti a pontokat, de a Pápa is jó formában van. A vendégek esélyesebbek, nem engedhetik meg a tapolcai botlást, behúzzák a meccset.”

Várpalota (6.)–Peremarton (18.): „Sima hazai sikert tippelek. A Palota jó kis kontracsapat, kérdéses, hogy a Peremarton össze tudja-e magát szedni a folytatásban.”

Úrkút (2.)–Öskü (5.): „Szerintem az Úrkút könnyebben nyer annál, mint amire a legtöbben számítanak. Egyáltalán nem lebecsülve az Ösküt, a címvédő egységesebb, összeszedettebb, jobb csapat.” 

Veszprém (1.)–Ugod (9.): „Csak a gólarány kérdéses. A Veszprém stílusos csapat, kimagaslik a mezőnyből. Sok ügyes gyerek van az utánpótlásban, mu-száj, hogy a városban NB-s együttes legyen. Lesz is.” 

Csetény (12.)–Gyulafirátót (10.): „A csetényi katlanban nehéz győzni. Mindkét együttesnek fontos a meccs, szerintem döntetlen születik.”  

Dudar (11.)–Sümeg (15.): „A múlt héten a Dudar legyőzött minket, nem érdemtelenül, okosan kihasználta a hibáinkat. Kulturált focira képesek, a Sümeg sem rossz, de én hazai sikert tippelek.”

A 16. fordulóban öt mérkőzést rendeznek szombaton, négyet – az úrkúti, a veszprémi és a csetényi meccs mellett a pétfürdői Dudar–Sümeg találkozót – vasárnap. A kezdési időpont 13 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!