Foci

2015.05.21. 12:22

Megrepedt a veséje egy edzőmeccsen

Balatonfüred - Rendhagyó módón nem szombaton, hanem pénteken lép pályára a balatonfürediek NB III-as labdarúgócsapata, amely hét közben veszített embert.

Horváth Gábor

A Győri ETO II otthonában szerepel pénteken a Balatonfüredi FC, amelynek ezzel a meccsel együtt még két idegenbeli találkozója van hátra a szezonból. A győriek másodikak, a fürediek kilencedikek az NB III nyugati csoportjának tabelláján.

Földesi Károly edző: - Továbbra is negatív szériában vagyunk, úgy is fogalmazhatnák, hogy átok ül rajtunk. Helyzetek sokaságát hagyjuk ki, kapufákat rúgunk, 11-est hibázunk. A Győr II fiatal, jó csapat, amelyben nagy bizonyítási vágy van. Szeretném, ha a rutin mellettünk szólna. Bízom benne, hogy a fizikai és a mentális dolgokkal ezúttal sem lesz gondunk, de emellett most pontosak leszünk. Utolsó két mérkőzésünkön minimum négy pontot szeretnénk gyűjteni.

A találkozó 17.30-kor kezdődik. A vendégeknél nem léphet pályára Horváth Bence, akinek a hétközi edzőmérkőzésen (A BFC saját ifjúsági csapatával játszott) egy szerencsétlen ütközésnél megrepedt az egyik veséje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!