Foci

2016.02.02. 16:22

Közel a döntő a dabronci együttesnek

Dabronc - Először juthat be az országos gyerekbajnokság döntőjébe a Dabronc röplabdacsapata.

B. Virág Rita

Nagyszerűen szerepel a Tatár Mihály Országos Gyermekbajnokságon a Dabronc fiú röplabdacsapata. Badacsonyi Győző tanítványai magabiztosan várják az elődöntő sorsolását, hiszen az eddig megvívott tíz mérkőzésből kilencszer győztesen hagyták el a pályát. Egyetlen vereségüket a Kecskemét ellen szenvedték el a középdöntőben, amellyel óriási csatát vívtak, és a közel kétórás összecsapáson csak nüanszokon múlt a siker. A középdöntő legutóbbi fordulóit Dunaújvárosban és Budapesten tartották, ahol a következő eredményeket érte el a Dabronc: - Malév 3:0, -Dunaferr 3:0, - Dág 3:1, - Kecskemét 2:3.

A fiúk tíz mérkőzésből kilencszer győztesen hagyták el a pályát
Fotó: Dabronc SE

Innen természetesen az elődöntőbe jutott a Veszprém megyei csapat, ahol már csak 12 alakulat maradt. Ezeket három négyes csoportra osztják, s újabb körmérkőzések után a kvartettek első két helyezettje továbbmehet a hatos döntőbe. Az OGYB háromnapos fináléjába először juthat be a Dabronc, amennyiben sikerrel veszi a következő fordulót is. A csapat tagjai: Arany Marcell, Sebestyén Olivér, Óhidi Roland, Laczi Dominik, Matyiák Árpád, Csike Zsolt, Tóth Richárd, Szabó Gergő, Szabó Bálint és Óhidi Richárd. Edző: Badacsonyi Győző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!