Foci

2016.02.09. 11:04

Komoly Szalai-fölény a különdíjasoknál

Tapolca - Nagy csatában dőlt el a Csarnok-kupa elnevezésű női teremlabdarúgó torna első helye.

Horváth Gábor

A tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnokban az előző évhez hasonlóan ezúttal is nyolc női csapat küzdött meg a kupáért. A résztvevők csoportmeccsekkel kezdtek, az első két-két együttes elődöntőbe került, de a többiek is játszottak helyosztót.

A csetényiek kétszer is ikszeltek, de senki nem győzte le őket
Fotó: Csermák csarnok

A finálét végül az NLC Ajka és a Csetény SE vívta, a vetélytársak a csoportban is megküzdöttek egymással, ott 3:3-as döntetlenre végeztek. A döntő is izgalmas volt, 2:2 után ráadásban dőlt el (4:2).

A harmadik pozíciót a Bakonynána SE csípte el, 2:0 arányban legyőzve a házigazdákat. A torna végeredménye: 1. Csetény SE, 2. NLC Ajka, 3. Bakonynána SE, 4. TVSE Honvéd, 5. Devecser SE, 6. Kinizsi SK Gyenesdiás, 7. Győrszentiván SE, 8. Taliándörögd SE. A torna legjobb játékosa a csetényi Szalai Andrea lett, legjobb kapusnak Szalai Krisztinát (Tapolca) választották, a gólkiránynői címet Kuti Szilvia (Győrszentiván) érdemelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!