Foci

2015.08.05. 08:51

Íme, a veszprémi játékoskeret!

Veszprém - Az amatőr futballban lezárult az átigazolási időszak, megszereztük az új Veszprém játékoskeretét. Hamarosan rajt!

Horváth Gábor

A megyei első osztályban induló VLS Veszprém játékoskerete 24 főt számlál (a kettős igazolással rendelkező ifistákkal együtt). Nagyobbrészt fiatal, saját nevelésű labdarúgókból áll, de egy-két rutinosabb futballista is feltűnik a névsorban. Pálfi Róbertet és Marosvölgyi Tamást senkinek sem kell bemutatni a megyei fociban, ahogyan Bognár Péter és Domján Roland is a tapasztaltabbak közé tartozik.

A megyei első osztályban induló veszprémi együttes kerete nagyobbrészt fiatalokból áll. Fotó: Zwicker Tamás

Kapusok: Huber Máté, Schmidhoffer Dávid, Kökény Viktor.

Védők: Zömbik Dávid, Domján Roland, Bognár Péter, Tálos Dávid, László Gábor, Pálfi Róbert, Lübkemann Fred, Szabó Levente. Középpályások: Simon Benjamin, Meiczinger Bence, Burcsik Martin, Szabó Tibor, Márkus Márk.

Támadók: Szabó Patrik, Szűcs Adrián, Hoffer Levente, Marosvölgyi Tamás, Csordás Máté, Horváth Valenti, Juhász Tamás, Keszei Benjamin. Edző: Kozma Csaba. Szakmai Vezető: Rugovics Vendel. A VLS jövő vasárnap a Fűzfői AK ellen kezd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!