Foci

2015.08.24. 15:10

Íme, a második forduló válogatottja

Veszprém – Többen dupláztak, többen a véghajrában szereztek fontos gólt, mások védőteljesítményükkel emelkedtek ki a mezőnyből. A foci megye I második fordulójának válogatottja.

Horváth Gábor

Az Öskü második sikerét is begyűjtötte, ráadásul rang-adót nyert a csapat, Sándor András a 89. percben szerezte meg a győztes gólt a Devecser otthonában (1:2).

Az Ajka Kristály–Csetény meccsen (2:0) Krén Ákos találata törte meg először a vendégek ellenállását, a középpályás nagyszerűen futballozott a mérkőzésen.

A veszprémiek remek küzdelemben, jó hajrábeli teljesítményüknek köszönhetően magabiztosan fektették idegenben két vállra (1:5) a Péti MTE csapatát. A bakonyiak közül a volt csapatának beköszönő gólkirály, Szabó Patrik mellett ezúttal Zachán Pétert emeltük ki. A Peremarton nagy csatában, hajrábeli találattal bizonyult jobbnak (2:1) a tapolcaiaknál, Kovács Máté a 91. percben vette be a vendégek kapuját. A Fűzfői AK– Úrkút SK rangadó némi meglepetésre sima vendégsikert (1:5) hozott, a bajnoki címvédőnél Adorján Gergő rövid idő alatt duplázni tudott, a Marics Máté vezette védelem – Kádár Balázzsal a kapuban – pedig szinte hibátlanul működött végig az összecsapáson. A Várpalotai BSK értékes sikert aratott a Gyulafirátót otthonában (2:4), Kuti Dániel kétszer is betalált a vendégeknél.

A Balatonalmádi nagyon kiütötte (8:1) a sümegi csapatot, többek között Lendvai Károly duplájának köszönhetően. Az újonc Dudar Ugodon nyert (1:3), a vendégek első találatát Takács Dávid jegyezte.

Címkék#megye I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!