Foci

2015.05.28. 17:06

Igazi bajnoki döntők jönnek: éllovasok és másodikok egymás ellen

Megyei körkép - Ritka szituáció alakult ki az alacsonyabb osztályú megyei labdarúgó bajnokságokban. Két csoportban is az első és a második épp egymás ellen harcolhat meg a bajnoki címért a szezon legvégén.

Horváth Gábor

Óriási a csata az alacsonyabb osztályú megyei labdarúgó ligákban. A tét a bajnoki cím, amiért két csoportban is egymással harcolnak meg a legjobbak.

A küzdelem így a legtisztább és legnemesebb: győzzön a jobbik, s vigye el a címet!

Az Ősi (piros mezben) a szezon legnagyobb derbijére készül
Fotó: Zwicker Tamás

A megyei másodosztályban voltaképpen bajnoki döntőt rendeznek, hiszen az éllovas, az 51 pontos Dudar az 50 ponttal rendelkező Ősi otthonában lép pályára. Emellett a második és harmadik helyezett is összecsap egymással, a pályaválasztó Magyarpolány szintén egy egységgel vezet a Szentantalfa előtt. Az utolsó előtti fordulóban minden meccs vasárnap 17 órakor kezdődik.

A megye IV északi csoportjában a Kéttornyúlak végleg bebiztosíthatja bajnoki címét, ehhez már egy döntetlen is elég neki a Ganna-Döbrönte elleni a hazai meccsen, ám az éllovas bombaesélyes a vasárnap 17 órakor kezdődő találkozón. A közép csoportban a listavezető Kislőd (47 pont) a Lakótelepi SE csapatát, a második Apácatorna (46 pont) a Nyárádot fogadja, esélyesként. Előbbi meccs vasárnap 17, utóbbi vasárnap 16 órakor rajtol. A déli csoportban komoly rangadó következik, az utolsó előtti fordulóban, vasárnap 10 órakor a második helyen álló Tapolcai Öregfiúk a három ponttal jobban álló Dörgicsét fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!