Foci

2015.11.27. 13:09

Hatpontos rangadó - Hétfőn az FCV a Berettyót fogadja 18.30-tól

Veszprém - Újabb nehéz ütközet vár a veszprémi futsalosokra, ugyanis a tavalyi ezüstérmes, jelenleg negyedik helyezett Berettyóújfalu látogat hétfőn a Március 15. úti sportcsarnokba.

Bényi Kálmán

Az előző fordulóban a Dunaújváros vendégeként nem várt arányú vereséget szenvedett az FCV.

- Nagy különbséget mezőnyben nem láttam a két csapat között, ami döntőnek bizonyult, az a helyzetkihasználás volt. Míg ellenfelünknek ötször is sikerült a kapunkba találnia, addig mi még a legnagyobb ziccereket is kihagytuk, hozzáteszem, hogy a hazaiak kapujában Reveland Zoli extraklasszis teljesítményt nyújtott. Összességében a Dunaújváros abszolút megérdemelten tartotta otthon mindkét bajnoki pontot - összegzett Madarász János, a Veszprém vezetőedzője.

A veszprémiek (a labdával Németh Péter) újra bizonyítanának
Fotó: Penovác Károly

A bakonyiak szakvezetője soron következő ellenfelükről elmondta: - Tudjuk, hogy mi vár ránk. Rengeteg mérkőzést játszottunk idén a Berettyóval, újat már nem nagyon tudunk mutatni egymásnak. A pillanatnyi forma döntő lesz. Csapatom a bajnokság eddigi mérkőzésein rendkívül hektikus teljesítményt nyújtott. Két arcunk van, és csak remélni tudom, hogy hétfőn 18.30-tól a jobbikat mutatjuk meg a lelkes szurkolóinknak, mert abban az esetben a siker sem fog elmaradni.

Finta és Németh is combsérüléssel bajlódik, valamint kisebb betegségek is hátráltatták a heti munkánkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!