Foci

2015.09.04. 10:54

NB III: három hiányzó a füredieknél

Balatonfüred - Az NB III-as labdarúgó bajnokságban vasárnap 16:30 órai kezdettel a Videoton II. csapatát fogadja a Balatonfüredi FC. A fehérvári második csapat jelenleg 12 ponttal a tabella harmadik helyét foglalja el.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a BFC a bajnoki címre is esélyes Győri ETO-nál vendégszerepelt. Az első félidő lefújását követően 2:0-ás hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok, majd a második játékrészben mindkét oldalon egy-egy találattal alakult ki a 3:1-es végeredmény.

A BFC (a képen Rudolf Szabolcs) szeretne győzni
Fotó: Penovác Károly

- NB I-es körítés és 2100 néző előtt játszhattunk Győrött, ami fiatal csapatomra az elején bénítólag hatott. Az első félidőben az ivószünetig kétgólos hátrányba kerültünk, utána viszont már partiban voltunk az ETO-val. Szünet után megint nem úgy kezdtünk, ahogyan azt elterveztük. Az utolsó húsz perc, aztán megint a miénk volt. Az ellenfél kapujába is sikerült betalálunk, sőt 3:1-es állásnál szabályos tizenegyestől fosztott meg minket a bíró. Összességében most játszottunk a legjobban és legfegyelmezettebben - összegzett Földesi Károly a BFC vezetőedzője.

A füredi szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta: Kint voltam az MTK II. elleni mérkőzésen, próbáltam feltérképezni őket, azonban az, hogy a válogatott szünet miatt bárki visszajátszhat az első csapatból, megnehezíti a helyzetünk. Nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára, mindent elkövetünk majd, hogy pontot vagy pontokat tartsunk otthon.

A hazai csapatnál sérülés miatt Bánhidi, Rápó és Emperger játékára nem számíthat a mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!