Foci

2016.03.13. 12:36

Ennyi néző már régen volt BFC-meccsen

Balatonfüred - A bajnokesélyessel játszott döntetlen a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

BFC-ETO FC 0:0

Balatonfüred, 500 néző. Vezette: Bereczki. Balatonfüredi FC: Hársfalvi - Somodi, Gál, Böröczky, Emperger, Baldauf, Rápó (Bánhidi, 46.), Polareczki, Tóth, Switzer (Gólya, 67.), Petruska (Wágner, 77.). Edző: Lantai Balázs. ETO FC Győr: Horváth - Németh (Vankó, 6.), Nagy, Csató, Kelemen, Lénárt (Pongrácz, 66.), Weitner, Imrik, Szabó L. (Szabó B., 58.), Illés, Szabó Zs. Szakmai igazgató: Preszeller Tamás.

Sok győri szimpatizáns kísérte el csapatát a Balaton partjára, s teremtett igen jó hangulatot. Az első helyzetre a 17. percig kellett várni, ekkor Illés 13 méterről lőtt a füredi kapu fölé. A 30. percben Imrik bal oldali szabadrúgása után alakult ki meleg helyzet a hazai kapu előtt, de a védők felszabadítottak. A BFC Petruska révén veszélyeztetett először. Az első játékrészben a győriek birtokolták többet a labdát, de támadójátékuk döcögött, s a nagy szívvel játszó hazai alakulat minden próbálkozást meghiúsított.

A BFC (piros-fehérben Böröczky Bálint) becsülettel helytállt
Fotó: Stiger Ádám

A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, a BFC is többet merészkedett előre. Nagyobb eredmény nélkül, egészen a 78. percig, amikor Tóth jobb oldali szabadrúgása után Gál óriási helyzetben a rövid sarok mellé pörgetett. Az ETO ment előre, de a hazai védelem rendkívül magabiztosan rombolta a vendég próbálkozásokat. A fegyelmezetten és motiváltan játszó hazaiak teljesen megérdemelten szereztek egy pontot a bajnokesélyes győriek ellen. Lantai Balázs: - A fiúk maximálisan betartották a megbeszélteket, nagyon értékes pontot szereztünk.

Jók: Baldauf, Gál, Tóth, ill. Illés, Imrik, Csató.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!