Foci

2015.10.11. 12:48

Élő közvetítés! – Dudar-Veszprém megye I-es futballmeccs

Veszprém – Képernyőn a veszprémi focicsapat vendégjátéka! Az érdeklődők a youtube-on élőben követhetik figyelemmel a Dudar-Veszprém bajnoki találkozót. Kezdés: 15.00.

Horváth Gábor

Idegenben lép pályára a VLS Veszprém a labdarúgó megyei első osztály kilencedik fordulójában. A mérkőzést Zircen rendezik.

Érdekesség, hogy két újonc találkozik, a Dudar az előző szezonban bajnok volt a megye II-ben (a kis csapat hősies küzdelemben, megye I-es vetélytársakat legyőzve a megyei Magyar Kupát is megnyerte), a veszprémiek pedig az NB III-as megszűnés és visszalépés után építettek egy teljesen új csapatot.

A megyeszékhely együttese veretlenül vezeti a tabellát, a Kozma Csaba-Rugovics Vendel páros irányította VLS nagyon magabiztos és hibátlan volt, egészen a múlt hétig, amikor csak döntetlent ért el hazai pályán a Várpalota ellen.

A hatodik Dudar szintén jól szerepel, de három siker után legutóbb vereséget szenvedett, hazai pályán azonban már az első kör óta hibátlan.

Lássuk az összecsapást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!