Foci

2015.05.19. 17:52

Magyar Kupa: döntő gól és piros lapok a ráadásban

Zirc - Újabb hihetetlenül izgalmas meccset rendeztek a labdarúgó Magyar Kupa Veszprém megyei negyeddöntőjében. Az alacsonyabb osztályú hazaiak a ráadásban vívták ki a továbbjutást.

Horváth Gábor

Dudar SE -Devecser SE
2:2 (1:2)

Zirc, 100 néző. Vezette: Piller András. Gól: Barcza Bálint (18, 93), illetve Kelemen Andor (5, 45).

Kiállítva: Kádár Balázs (93. p.), Csicsics Richárd (94. p.).

Dudar SE: Mits Roland - Kiss Sándor, Takács Dávid, Turner Péter, Vachtler Ferenc - Takács Péter, Pilise Zsolt (Nagy József), Takács László, Barcza Bálint - Simon Dávid, Dávid Ádám (Horák Márk). Edző: Nagy Krisztián.

Devecser SE: Kádár Balázs - Csik Zsolt (Horváth Gábor), Takács Attila, Illés Mihály, Orbán Tamás - Hauser Tibor, Szélessy Péter, Kelemen Andor, Cserna Róbert (Illés Norbert) - Király Lajos Zoltán (Horváth Richárd), Csicsics Richárd. Edző: Cserna Róbert.

A Balatonalmádi, az Úrkút és a Csetény után (mind a három megyei első osztályú) a megye II-es Dudar jutott be a labdarúgó Magyar Kupa Veszprém megyei elődöntőjébe, miután kedden döntetlennel búcsúztatta a magasabb osztályú (megye I) Devecsert.

A devecseriek kapusát, Kádár Balázst a mérkőzés hajrájában kiállította a játékvezető
Fotó: Penovác Károly

A meccs első negyedórája a vendégeké volt, majd a Dudar átvette az irányítását. A második félidőben többször is betalálhatott volna a hazai csapat, ez végül a hosszabbításban sikerült neki. Megérdemelten jutott be az elődöntőbe a dudari együttes.

Jók: mindenki, Barcza a mezőny legjobbja, ill. senki.

Tudósított: Nagy Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!