Foci

2017.03.24. 15:55

Újabb hatpontos csata vár a Veszprémre

Veszprém - Újabb hatpontos mérkőzés vár a megyeszékhely focistáira az NB III-as pontvadászat 24. fordulójában. A bakonyiak ezúttal a náluk mindösszesen négy egységgel többet gyűjtő csepelieknél vendégeskednek (vasárnap, 16.00).

Bényi Kálmán

Értékes pontokat veszített a múlt heti kiesési rangadón a VLS Veszprém gárdája a Sárvár ellen (1:1). - Egy gyenge színvonalú mérkőzésen vagyunk túl - kezdett bele visszatekintőjébe Orbán Tamás, a veszprémiek szakvezetője, majd hozzátette: - Ellenfelünk teljesen visszaállt, és kontrákra játszott. Játékosaim nem tudtak mit kezdeni a betömörülő védelemmel, csak helyzetecskékig jutottunk. A tizenhatosnál teljesen elfogyott a tudomány. Reális eredmény született, nem érdemeltünk volna sikert.

A Sárvárt múlt héten nem sikerült megcsípnie a Veszprémnek
Fotó: Pesthy Márton

A megyeszékhely labdarúgóinak nem sok idejük maradt nyalogatni sebeiket, hiszen vasárnap újabb hatpontos találkozón kell majd pályára lépniük. Az ellenfél a tabella 12. helyén tanyázó Csepel FC lesz.

- Rendkívül fontos játéknap lesz ez számunkra. A tabella utolsó hat csapata egymás ellen játszik majd (Sárvár-Hévíz, Diósd- Komárom, Csepel-Veszprém). Egy győzelemmel hatalmas lépést tehetnénk a bennmaradás felé. Riválisunkról elmondható, hogy nem nagyon brillíroztak eddig, de kellemetlen stílusban fociznak. Nyílt sisakos mérkőzésre számítok, vendégsikerrel. Simonra és Gulyásra sérülés, Krebszre U-18-as válogatottbeli elfoglaltsága miatt nem számíthatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!