Foci

2015.04.30. 17:10

BFC: öten már nem edzhetnek a csapattal

Balatonfüred – Öt játékost, köztük a csapatkapitányt függesztették fel az edzéslátogatás alól a balatonfürediek NB III-as labdarúgócsapatánál.

Horváth Gábor

A klubvezetés döntése értelmében Szabó Levente csapatkapitány mellett Kovács Szabolcs, Balogh Marcell, Szűcs Adrián és Czafit Richárd nem látogathatja az edzéseket Balatonfüreden.

- Az öt játékost felmentettük az edzéslátogatás alól. Az érintettekkel olyan magatartásbeli problémák voltak, amelyek a mérkőzéseken és a tréningeken is jelentkeztek – válaszolta érdeklődésünkre Csákvári Tamás, a Balatonfüredi FC elnöke, aki kérdésünkre hozzátette: a labdarúgók ügye várhatóan jövő héten zárul le véglegesen.

Az exajkai Szabó Leventét (csíkos mezben elöl) télen választották meg a társak kapitánynak. Most viszont váltásra lesz szükség
Fotó: Zwicker Tamás

A Füred előző három mérkőzésén vereséget szenvedett. A legutóbbi, Újbuda elleni találkozón Szabó Leventét kiállították, neki ez volt a harmadik piros lapja a szezonban, az első kettőt még tavaly novemberben kapta.

A nyolcadik helyen álló BFC szombaton a hatodik Rákosmente együttesét fogadja. - Az egyik legjobb formában lévő csapat érkezik hozzánk. Az összeállításunkon különböző okok miatt változtatni kell. Nem mi vagyunk az esélyesek, de természetesen mindent megteszünk a pontszerzés érdekében. A múlt heti meccsünk nagy csalódás volt, hiszen úgy tűnt, nyerhetünk, de aztán egyéni hibák miatt nem sikerült pontot szereznünk – nyilatkozta lapunknak Földesi Károly edző.

A Balatonfüredi Fc-Rákosmente KSK találkozó szombaton 17.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!