Foci

2015.10.04. 13:26

Balatonfüredi FC: 10 emberrel már jobban ment, de hiába

Balatonfüred – Tíz emberrel játszott jobban a Balatonfüredi FC, amely hazai pályán maradt alul a labdarúgó NB III-ben.

Horváth Gábor

BFC–Diósd 1:3 (1:3)

Balatonfüred, 100 néző. V.: Lapath.

Balatonfüredi FC: Csontos – Rudolf, Gál, Mayer, Böröczky, Baldauf, Aranyi, Cseszneki, Rosta (Szabó, 53.), Tóth (Switzer, 46.), Wágner (Somodi, 78.). Edző: Földesi Károly.

Diósdi TC: Kovács – Kornis, Májer, Csalánosi, Mojzer (Solymos, 75.), Bonifert (Dunai, 66.), Mészáros, Kokenszky (Patály, 84.), Pintér, Riba, Palkó. Edző: Csurka Zoltán.

Böröczky Bálint (balra) szépített, de pontot nem szerzett a BFC

Fotó: Penovác Károly

A hazai csapat eredménytelen szereplése meglátszott az érdeklődésen, hiszen a kiváló idő ellenére is kevesen voltak a lelátón.

Már az 5. percben vezettek a vendégek. Palkó beívelését Mészáros a védőket és a késlekedő kapust megelőzve fejelte a hazai kapuba, 0:1.

A 27. percben Kornis vezette át a félpályán a labdát, nem támadta senki, kiugratását Mojzer a kifutó kapust kicselezve lőtte a rövid sarokba, 0:2.

A 36. percben jött az újabb gól. A balatonfüredi védelem óriási hibája után a labda Csalánosi elé került, akinek nem túl erős, 25 méteres lövését nem tudta hárítani a hazaiak kapusa, 0:3.

A 41. percben Aranyi jobb oldalról belőtt szögletét a hosszú oldalon jókor érkező Böröczky fejelte a felső sarokba, 1:3.

Szünet után, az 50. percben az addig is gyengélkedő Csontos a kiállítás sorsára jutott, utolsó emberként szabálytalankodott.

A tíz főre olvadt hazaiak ettől kezdve jobban játszottak, Szabó kapus pedig mindent védett. A helyzetek kihasználása azonban most sem ment, ezért hiába volt egyenrangú partnere a vendégeknek az eredményen változtatni már nem tudott a BFC.

Földesi Károly: – Az első játékrészt nagyon elszúrtuk, a második félidőben 10 emberrel már jobban ment.

Jók: Böröczky, Szabó, ill. Csalánosi, Palkó, Mojzer.

Tudósított: Fülöp Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!