Foci

2016.02.13. 17:49

Az utolsó tesztmeccsen nem lőtt gólt az Ajka

Lendva – A szlovén másodosztályban szereplő Verzejjel játszotta utolsó felkészülési mérkőzését az FC Ajka. Hiába játszottak mezőnyfölényben Székely Tibor tanítványai, végül vereséggel tértek haza.

B. Virág Rita

Verzej-FC Ajka

2:0 (1:0)

Lendva, 20 néző. FC Ajka: Gőcze (Jánosa 46.) - Hajba (Czár 60.), Pákai (Jagodics 60.), Fodor – Pál (Lattenstein 46.), Horváth (Sowunmi 60.), Melczer (Csehi 46.), Zámbó - Sóron (Petneházi 46.), Stieber (Major 46.), Kollega (Szőllösi (60.). Edző: Székely Tibor.

A szlovén másodosztályban harmadik helyen álló Verzejjel Lendván játszotta utolsó felkészülési mérkőzését az FC Ajka. A találkozón végig az ajkaiak játszottak fölényben, számtalan gólhelyzetet dolgozott ki, de ezeket sorra elhibázták az ajkai támadók. A Verzejnek kétszer is a gólvonalról sikerült hárítani. A szlovénok ritka kontra támadásaiból a 26., a 76. percben kettőt gólra tudtak váltani.

Székely Tibor: - A játék képe alapján megállapíthatjuk, hogy sokat javult a támadó játékunk. Ha a helyzeteink legalább felét értékesítjük, ma szép győzelemnek örülhetnénk, így viszont az ellenfélnek kell gratulálni.

Az FC Ajka jövő szombaton 17 órakor a Sopron otthonában kezdi az NB II-es tavaszi pontvadászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!