Foci

2015.11.20. 19:26

Az ötödik ellenében a BFC

Balatonfüred - Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését a Mosonmagyaróvári TE vendégeként játssza szombaton 13.00 órai kezdettel a BFC NB III-as labdarúgó-együttese.

Bényi Kálmán

Az ellenfél jelen állás szerint 27 ponttal a táblázat ötödik helyén tanyázik.

Az előző hétvégén megtört a jég, és hosszú idő után megint győzelemnek örülhettek a Füred-szimpatizánsok.

- A mérkőzés egészén rendkívül éretten, nagy fegyelemmel játszottak a fiúk. A várva várt sikert nagybetűs csapatként érték el. Fontosnak tartom azonban, hogy ezt a győzelmet mindenki a helyén kezelje. Nem szabad elszállnunk magunktól, hanem a földön maradva mennünk kell tovább a megkezdett úton. Az irány jó, az edzések során begyakorolt dolgokból egyre többet kapok vissza a pályán - összegzett a Balatonfüredi FC vezetőedzője, Lantai Balázs.

Lantai Balázs edzővel megindult felfelé a Balatonfüred
Fotó: Penovác Károly

A szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta:

- A mosonmagyaróvári gárdát rendkívül jó csapatnak tartom. Hazai pályán különösen veszélyesek, hiszen mindössze egy-egy vereség és döntetlen mellett az összes hazai találkozójukat megnyerték. Több élcsapat is kapitulálni kényszerült ellenük, elég csak a listavezető Ferencváros II. alakulatát említenem. Mi azonban mindezek tudatában sem feltartott kézzel, hanem pontért vagy pontokért utazunk ellenfelünkhöz. A múlt heti teljesítménye alapján képesnek tartom csapatomat a bravúrra.

A balatonfüredieknél sérülés miatt Rápó és Gál játékára nem számíthat a mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!