Foci

2017.02.21. 18:15

A Napolié lett a trófea

A Napoli együttese nyerte a városi teremlabdarúgó-bajnokságot, miután végletekig kiélezett fináléban legyőzte a Siroccó csapatát.

B. Virág Rita

A helyosztókkal véget ért a várpalotai teremlabdarúgó-bajnokság. A döntőt a tavalyi ezüstérmes Napoli és a Siroccó csapatai vívták. A két csapat nyílt sisakos csatáját végül a Napoli nyerte meg 5:4-re. A tavalyi bajnok, a Blue Angels a bronzéremért csapott össze az alapszakaszban rendkívül magabiztos Kutyaütőkkel. A rendes játékidőben 1:1-re végeztek a küzdő felek, majd a büntetők után a Kutyaütők szerezte meg a bronz-érmet, miután 3:1-re nyerte a párbajt.

A tavalyi ezüstérem után a 2016/17-es kiírásban a Napoli megnyerte a várpalotai terembajnokságot
Fotó: Németh-Kovács Anita

Az ötödik az Eldorádó alakulata lett, 2:1-re verte a helyosztón a Flamengót. A hetedik helyezést pedig az Ősi érdemelte ki, a Csavargók ellen 5:1-es diadalt ért el.

A szenioroknál még két forduló van hátra. A következő eredmények születtek: Cóma-Ősi 4:4, Fincsi-Konvergál 3:3.

A hétvégi fordulóban (február 26-án, helyszín: Gál Gyula Sportcsarnok): Piranha-Virtus (kezdés: 16.45 óra), Ősi-Black Horses (17.30), Fincsi-Peremarton (18.15), Konvergál-Cóma (19.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!