Foci

2015.10.02. 09:47

A hatodik helyezettet fogadja a Füred

Balatonfüred - A Diósdi TC csapatát fogadja hazai pályán a Balatonfüredi FC az NB III-as labdarúgó bajnokság 10. fordulójában szombaton 15:00 órai kezdettel. A vendégek 16 szerzett ponttal a tabella hatodik helyén tanyáznak.

Bényi Kálmán

Az elmúlt hét végén, Felcsúton újabb fájó pofonba szaladt bele a fiatal balatonparti alakulat.

- Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a kilenc visszajátszóval felálló Puskás Akadémia II-nek. A viszonylag korán bekapott gól nem zavart meg minket, sőt a folytatásban rengeteg helyzetet alakítottunk ki a hazaiak kapuja előtt, de ezeket sajnos rendre ki is hagytuk. A második játékrészben az öltözőben megbeszéltekkel ellentétben, rendkívül fegyelmezetlenül kitámadtunk, és ezt a jól kontrázó hazaiak könyörtelenül kihasználták - összegzett Földesi Károly, a Balatonfüredi FC vezetőedzője.

A Balatonfüredi FC-nek (fehér) nagy szüksége van a pontokra
Fotó: Penovác Károly

A balatonfüredi szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta:

- A Diósdnak rutinos jó játékosokból álló gerince van. A kontra játékuk nagyon hatékony, és rendkívül veszélyes. Küzdős, hajtós, kemény a BKV mérkőzéshez hasonló találkozóra és végeredményre számítok.

Sérülés miatt egyedül Rápó játékára nem számíthat Földesi mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!