Foci

2015.10.09. 11:19

A füredi fiúk nagyon fogadkoznak

Balatonfüred - A jó formában lévő Andráshida csapatánál vendégeskedik szombaton a Balatonfüredi FC az NB III-as labdarúgó bajnokság 11. fordulójában. A Zala megyei alakulat jelenleg 15 ponttal a tabella hetedik helyét foglalják el.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a BFC hazai pályán szenvedett fájó vereséget (1:3) a Diósdtól.

- Felkészültünk egy játékformára, ami sajnos a negyedik percben, egy bekapott gólnak köszönhetően borult. Ezután fejetlenül mentünk előre, és ennek meg is lett a következménye, a vendégek újabb két találatot értek el, és ezzel három gólosra növelték előnyüket. A félidő vége előtt sikerült nekünk is az ellenfél kapujába találni, ekkor úgy éreztem, hogy visszajöhetünk a meccsbe. A második félidő elején aztán kiállították a kapusunkat és innentől kezdve tíz emberrel, már nem tudtunk változtatni az eredményen - összegzett Földesi Károly, a Balatonfüredi FC szakvezetője.

A vezetőedző hétvégi ellenfelükről elmondta:

- Az Andráshida az utóbbi időben jó passzban van. Igazán felépített játékuk nincs, ellenben sok náluk a magas ember és, ezt kihasználva rengeteg labdát ívelnek fel nekik. Életveszélyesek a bedobásaik, szögleteik, és szabadrúgásaik. Ezen információk tudatában a pontrúgások kivédekezésére a heti felkészülés során, nagyobb hangsúlyt fektettünk. A fiúk nagyon fogadkoznak az öltözőben, remélem ez a szerzett pontokban is megmutatkozik majd.

A Balatonfüredieknél betegség miatt Aranyi és Emperger, míg eltiltás miatt Csontos játékára nem számíthat a mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!