Foci

2016.07.30. 12:20

A fáradt VLS nagy zakót kapott

Egy héttel a bajnoki rajt előtt, utolsó edzőmérkőzését játszotta az NB III-as VLS Veszprém.

B. Virág Rita

Budafok-VLS Veszprém 5:1 (3:0)

 

Az ugyancsak NB III-as Budafok láthatóan jóval előrébb jár a felkészülésben, mint az újonc Veszprém. A házigazda a mérkőzés elejétől ráerőltette akaratát a vendégekre, a budafokiak sokkal frissebben mozogtak, gyors, ügyes támadásokat vezetve 3:0-s előnyt harcoltak ki az első játékrész végére.

A VLS Veszprém fásult, fáradt csapat benyomását keltette, de ez nem csoda, hiszen szerdán edzőmeccset játszott, csütörtökön csapatépítő programon vett részt. Ráadásul a találkozót a budafokiak trénere vezette, hivatalos játékvezető híján, így olyan pontrúgásokat is elvégezhettek a hazaiak, amiket egy profi sípmester egyáltalán nem biztos, hogy befújt volna.

A veszprémieknek a második félidőben sikerült a szépítés, Horváth Marcell góljával, de így is nagy zakóba szaladtak bele, 5:1 lett a vége.

A következő napokban Lantai Balázs szakvezető feladata a frissítés lesz, hogy a jövő heti bajnoki rajton a csapat már megfelelően mozogjon, focizzon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!