Sport

 • cikk kép
  A harmadik Kristály az éllovashoz látogat

  Az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 23. játéknapja sem marad rangadó nélkül. Az éllovas Balatonfüred ugyanis a harmadik helyezett Ajka Kristály gárdáját fogadja hazai pályán. Az esélyekről és a forduló többi mérkőzéseinek várható kimeneteléről Hauser Rolandot, az ajkaiak belső védőjét kérdeztük.

 • cikk kép
  Három klub kapott pénzbüntetést

  Gyirmót FC Győr-Videoton FC mérkőzés után egy kétmeccses eltiltás vár az egyik játékosra.

 • cikk kép
  Megye III: Sárfi Dávid mesterhatost ért el

  Megyei körkép - Gólokban nem volt hiány az MTD Hungária labdarúgó megyei III. osztály középső és déli körzetében. Akadt olyan találkozó, ahol összesen tizenöt találat esett!

 • cikk kép
  Az Úrkút nyerte a rangadót Balatonalmádi ellen

  Megyei körkép - A Várpalota és a Gyulafirátót is egyaránt nagyarányú győzelemmel zárta az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságát.

 • cikk kép
  Női labdarúgás: Jobbak voltak a vendégek

  Megyei körkép - Négy mérkőzéssel folytatódott a női labdarúgó megyei bajnokság, ahol az egy döntetlen mellett három idegenbeli sikert könyvelhettünk el.

 • cikk kép
  MEGYE III: A Kamond előnye már nyolc pont

  Megyei körkép - Az északi körzetben a Somló, északnyugaton a Kamond, míg keleten a Felsőörs vezeti a tabellát az MTD Hungária labdarúgó megyei III. osztályban.

 • cikk kép
  A fürediek közül ketten is mesterhármast értek el

  Megyei körkép - Számos nagyszerű csapat- és egyéni teljesítmény akadt az MTD Hungária labdarúgó megye I 22. fordulójában. Íme, a játéknap válogatottja!

 • cikk kép

  Mesternégyest szerzett a gólkirály-jelölt

  Megyei II.: a Csopak távol került a dobogótól

  A listavezető Ősi, illetve az üldözői, a Szentantalfa és a Sümeg is idegenben szaporította pontjai számát. A dobogóért vívott harcból viszont egyelőre kiszállt a Csopak, amely hazai pályán szenvedett kínos vereséget.

 • cikk kép
  Megyei I.: Elképesztő fölényben focizott a listavezető - két füredi mesterhármas is született

  Megyei körkép - Óriási a harc az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztályban a bronzért. A Tihany veresége után visszaesett az ötödik helyre, a zsinórban ötödik győzelmét elkönyvelő Ajka Kristály fellépett a dobogó legalsó fokára. Negyedik a FAK.

 • cikk kép
  Megye I.: Balatonfüred – ez tízes!

  Megyei körkép – Gólarányt javítottak az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály élcsapatai, tízet vágott a Füred, hetet a Pápa. A játéknap meglepetését kétségtelenül az eddig kiválóan szereplő Tihany okozta, amely hazai pályán szenvedett vereséget.

 • cikk kép
  Megyei II: Talpra tud állni a Sümeg?

  Az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság soron következő, 22. játéknapján többek között választ kaphatunk arra is, hogy a bajnokesélyesnek kikiáltott Sümeg a múlt héten elszenvedett pofon után talpra tud-e állni Tomajon.

 • cikk kép
  Szép sikert arattak a füredi hölgyek

  Balatonfüred - Szezonbeli második sikerét aratta a Balatonfüredi FC a női labdarúgó NB II-ben.

 • cikk kép
  A Puskás Akadémiát fogadja az Ajka vasárnap

  Ajka - A dobogó megtartása a célja az FC Ajka NB III-as labdarúgó- együttesének, amely a csoport egyik legnehezebb alakulatával, a Puskás Akadémia II-vel találkozik vasárnap 16.30 órakor.

 • cikk kép
  Az U17-es pápaiak legyőzték a Haladást

  Megyei körkép - Megyei rangadót tartottak a III. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságban. Mindkét korosztályban, az U19-ben és az U17-ben is döntetlenre végződött a Veszprém és az Ajka randevúja.

 • cikk kép
  A Herend kiütötte a balatonkenesei alakulatot

  Megyei körkép - Továbbra is igen kiélezett a harc az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztály U19-es bajnokságában az első helyért: Nemesszalók mindössze egyetlen ponttal előzi meg Tapolcát az arany-éremért vívott harcban. Ráadásul mindkét csapat sikerrel vette a 21. fordulót.

 • cikk kép
  A kiesés elől menekülő Ugod Pápán lép pályára

  Veszprém - Nem panaszkodhatunk a kínálatra, tele van jó meccsel a labdarúgó megye I 22. fordulójának programja. Az ezúttal a szomszédba látogató ugodiak kapitányát kérdeztük a játéknap előtt.

 • cikk kép
  MEGYE III: Nyolcat vágott a diszeli csapat

  Megyei körkép - Az MTD Hungária labdarúgó megyei III. osztály közép- körzetében a Kolontár magabiztosan menetel a bajnoki cím felé. Az üldözői viszont élet-halál harcot vívnak a dobogóért. Délen már sokkal szorosabb a verseny.

 • cikk kép
  Megye I U19: Három együttes nagyon lemaradt a tabellán

  Megyei körkép - Már nyolc pont a Várpalotai Bányász SK előnye az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságában, miután az üldöző Ugod, meglepetésre, hazai pályán kikapott a Gyulafirátóttól.

 • cikk kép
  Már vezeti a tabellát a tihanyi futsalcsapat

  Alsóörs, Tihany - Újabb sikert aratott és ezzel már vezeti a tabellát a Tihanyi FC a futsal NB II nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában.

 • cikk kép
  MEGYE II: Négy pont az Ősi előnye az üldöző Szentantalfával szemben, a Sümeg lemaradt

  Megyei körkép - Fontos rangadót nyert az Ősi a dobogóra törő Sümeg otthonában, így a listavezető megerősítette helyét a tabella elején az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztály legutóbbi fordulójában.

Részletes műsorMűsorok betöltése...