Sport

 • cikk kép
  Még nem tudni, ki lesz idén a bajnoki aranyérmes a keleti és a déli körzetben

  Az MTD Hungária labdarúgó megyei III. osztály keleti és déli körzetében a végsőkig kiélezett a küzdelem a bajnoki címért. Eközben a balatonakali Sárfi Dávid mesterhatossal járult hozzá csapata sikeréhez.

 • cikk kép
  A Tapolca és a Nemesszalók lehet a bajnok

  Mindössze egyetlen egy pont csupán a különbség a Tapolca és a Nemesszalók között az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztály U19-es bajnokságában.

 • cikk kép
  Megye III: A bajnoki címet már kiosztották, de a dobogóért még óriási harc zajlik a körzetekben

  Az MTD Hungária labdarúgó megyei III. osztály középcsoportjában a Kolontár behozhatatlan előnyre tett szert, és már a múlt héten ünnepelhetett volna, ám akkor elmaradt a mérkőzése. Most viszont 6:3-as idegenbeli sikerrel biztosította be az aranyérmét. Ahogy azt megírtuk, északon a Somló SC, északnyugaton a Kamond nyert.

 • cikk kép
  Szép veszprémi futsalsiker idegenben

  Gólzáporos, izgalmas meccsen gyűjtötte be a pontokat az 1. FCV hétfőn a futsal NB I-ben.

 • cikk kép
  Megye II: Biztosan nyert a listavezető Ősi csapata, valamint az üldöző Antalfa és Sümeg is

  Két fordulóval a vége előtt továbbra is nyílt az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztályú bajnokság: az Ősi vezet, de előnye csak két pont, ami még behozható az üldöző Szentantalfa és a Sümeg számára.

 • cikk kép
  Fontos ugodi siker, őrült meccs Devecserben

  Veszprém - Potyogtak a gólok az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság legutóbbi körében. A hajrában vagyunk, minden pontnak óriási a jelentősége. Íme, a forduló válogatottja!

 • cikk kép
  Mentő vitte kórházba a rátóti focistát

  VESZPRÉM - A pápaiak folytatták menetelésüket a bajnoki cím felé az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban, az üldöző Füred ráadásul botlott. Több pályán is óriási volt a csata, Devecserben például 12 (!) gól született.

 • cikk kép
  Élőben Rátótról!

  Veszprém - Megint skalpot ejt a Gyulafirátót, vagy a FAK újabb lépést tesz a bronzérem felé? Ez a mai meccs kérdése. Élő közvetítés.

 • cikk kép
  Kettős csapás: piros lap, kapott gól a hosszabbításban (Frissítve)

  Ajka - Nem sikerült az új edzőnek győzelemre vezetnie az FC Ajkát szombaton a labdarúgó NB III-ban. A vendégek hosszabbításban kapott góllal, emberhátrányban zárták a meccset.

 • cikk kép
  VLS Veszprém: tovább élnek a remények

  Veszprém – Még nincs veszve semmi, a VLS Veszprém szeles időben, küzdelmes mérkőzésen, emberelőnyben tartotta otthon a három pontot, és ezzel továbbra is versenyben maradt a bennmaradásért.

 • cikk kép
  Hoppá: botlott a Füred, ismét nyert a Pápa

  Megyei körkép – Most már tényleg egy hajszál választja el a pápaiakat az MTD Hungária labdarúgó megye I bajnoki címétől. A fő rivális nem tudott nyerni.

 • cikk kép
  Verhető ellenfelekkel játszanak az élcsapatok

  Három fordulóval az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság befejezése előtt az élcsapatok közül mindegyik verhető ellenfelek ellen lép pályára. Kíváncsian várjuk, hol borul majd a papírforma.

 • cikk kép
  Óriási a küzdelem a bennmaradásért

  MEGYEI KÖRKÉP Mindenképpen figyelemre méltó, ha egy kiesés ellen harcoló együttes 6:1-re ver idegenben egy élmezőnyhöz tartozót. A gyulafirátótiakkal éppen ez történt a múlt héten, most pedig egy újabb élcsapattal játszanak.

 • cikk kép
  Az új szakvezető is bemutatkozik

  AJKA A szezon utolsó három meccsén új edző ül az ajkai labdarúgócsapat kispadján. A harmadik hely megszerzésére minimális az esély, de egyáltalán nem lesz tét nélküli a bajnoki hajrá.

 • cikk kép
  VFC USE U-17: közel az arany

  MEGYEI KÖRKÉP Fontos mérkőzést veszített a Veszprém FC USE U-19-es csapata a labdarúgó-utánpótlás harmadosztályának legutóbbi körében. A megyeszékhely U-17-es alakulata viszont közel került a bajnoki címhez.

 • cikk kép
  Megye III: A balatonszepezdi Nagy Attila hatszor talált a hálóba a Dörgicse elleni mérkőzésen

  A Kolontár mérkőzésével együtt a bajnokavatás is elmaradt, így az éllovasnak egy fordulót még legalább várnia kell az ünnepléssel az MTD Hungária megye III-as labdarúgó-bajnokság közép- csoportjában. A déli csoportban még csak most kezd élesedni a helyzet.

 • cikk kép
  Vajon utol lehet még érni a várpalotai ifistákat?

  Magabiztos sikerével jelentős lépést tett a bajnoki cím felé a Várpalotai BSK az MTD Hungária megye I U-19-es futballbajnokságban.

 • cikk kép
  Megye III - Igazi gólparádéval ünnepeltek

  Újabb sikerével bebiztosította bajnoki címét a Somló SC, amely veretlen az MTD Hungária megye III-as labdarúgóbajnokság északi csoportjában. A Kamond FC ugyanezt elmondhatja magáról az északnyugati mezőnyben, a keleti csoport éllovasát pedig egy hajszál választja el az aranyéremtől.

 • cikk kép
  FC Ajka: távozik az edző

  Ajka - A szombati súlyos vereséget követően lemondott az FC Ajka szakvezetője. Utánpótlásedző veszi át a helyét.

 • cikk kép
  Ez igen: 0:5-ről állt fel a Veszprém!

  Nem mindennapi futsalélményben volt részük hétfőn a Március 15. úti sportcsarnokba kilátogatóknak. Úgy tűnt, a bajnokesélyes lenullázza a hazaiakat, a hajrá azonban egészen elképesztően alakult.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...