Újabb váratlan bemutató, itt a Sauber C35!

2016. február 29., 12:30 szerző: Vámosi Péter
komment
Megérkezett a svájciak versenytorpedója is
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Sauber Motorsport AG

Immáron 24 éve van a Sauber a Forma-1-ben. A jelenlegi csapatok közül már a negyedik legrégebb óta ezen a néven futó csapat a Ferrari, Williams és a McLaren után. Idén nem változtattak, maradt a csapatnál a svéd Marcus Ericsson és a brazil Felipe Nasr. Nyilatkozatok:

Monisha Kaltenborn, csapatvezető: "Egyértelműen fejlődni akarunk. Persze van konkrét célunk is a helyezésünket illetően. A legfontosabb azonban most az, hogy a középmezőnyben legyünk stabilan. Csak ezután tudunk koncentrálni tőlünk nem várt sikeres eredményekre. Mindkét versenyzőnk egy sikeres tavalyi évet hagyott maga mögött. Marcus és Felipe is alig hibáztak. És tanultak a hibáikból. Most megmutathatják, hogy tovább tudnak lépni, és tudnak még dolgozni magukon, hogy újabb tapasztalatokat szerezzenek."

Marcus Ericsson: "Egyre nehezebb lesz a pozíciókért harcolni. De én felkészültem erre, és az új autóval előreléptünk, és pontokért harcolhatunk, miközben egy megbízható rendszer részei vagyunk. Tavaly jól kezdtük az évet. Az év második felében azonban nehezebb volt harcolnunk a pontokért. Remélem idén is a pontokért megyünk, és meglesz a sebességünk. Tudom, hogy itt Hinwillben a gyárban mindenki ezért dolgozik."

Felipe Nasr: "Nehéz megítélnem, hogy mi az erősorrend a top csapatok mögött idén, és hogy fog ez a továbbiakban alakulni, és mi hol leszünk a pakliban. Fejlesztésekkel érkezünk a rajtrácsra majd, de az ellenfeleink is, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Ilyen körülmények között megjósolhatatlanok az eredmények. Az egész csapat keményen dolgozott azokon a területeken, ahol tovább lehetett fejleszteni az autót. Biztos vagyok benne, hogy előreléptünk. A szezon alatt meg kiderül majd, hogy mire volt ez elég."

Vámosi Péter

hozzászólás
2016. február 29., 12:30 szerző: Vámosi Péter

Facebook

Hozzászólások