Horner: A Toro Rosso komoly kihívó

2016. március 30., 13:50 szerző: Komenda Vivien
komment
A Red Bull csapatfőnöke szerint az Ausztrál Nagydíjon mutatott teljesítmény legalább a szezon feléig hasonló lehet a Toro Rossonál.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Red Bull Content Pool

Max Verstappen és Carlos Sainz nagyon eredményes szezonnyitón vannak túl, hiszen folyamatosan a nagyobb csapatok között harcoltak. Nemcsak a pilóták, de az STR11 is jól szerepelt – különösen az időmérőn – Horner szerint pedig veszélyt jelenthet junior csapatuk.

„Ahogy láthattuk, a Toro Rosso nagyon gyors. Versenyképes az autójuk, és ahogy a szezon előtt is vártuk, elől vannak. Az első félévben mindenképp itt is maradhatnak.” – fogalmazott Horner.

A junior istálló a 2015-ös Ferrari motorral indul az idei szezonban, ezért várnak egy kis lemaradást, amint a riválisok elkezdik használni az idei újításokat.

A soron következő, Bahreinben megrendezésre kerülő futamon a Ferrari erőforrása azonban előnyt jelenthet a Renault motorral szemben, véli Horner.

„Bahreinben nagyobb hangsúly helyeződik a teljesítményre, mint Ausztráliában. Tehát ez sem a mi előnyünket szolgálja majd. De viszonylag mindig versenyképesek vagyunk ezen a pályán, szóval majd kiderül.”

Komenda Vivien

hozzászólás
2016. március 30., 13:50 szerző: Komenda Vivien

Facebook

Hozzászólások