Hamilton megsértődött egy kaszinóra

2016. március 15., 19:50 szerző: Tajthi Andrea
komment
Állítása szerint nagyon rosszul bántak vele egy új-zélandi kaszinóban
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Lewis Hamilton a minap egy új-zélandi kaszinóban járt, ahol elmondása szerint nagyon rosszul bántak vele, miután volt némi nézeteltérés a helyi szerencsejáték szabályokat illetően.

Hamilton mielőtt az Ausztrál Nagydíj helyszínére, Melbourne-be érkezett volna, tett egy kis kitérőt Auckland-be, a Sky City Casino-ba, ahol azonban nem érezte jól magát és negatív élményét meg is osztotta Twitter követőivel.

"Soha ne menjetek a Sky City Casrinova, Auckland-ben, rosszul bántak velem. El sem hiszem, milyen gorombák voltak. A legrosszabb kaszinó élményem volt!" - írta Hamilton a közösségi oldalon, ám a bejegyzés nem sokkal később el is tűnt.

Az eredeti gond állítólag az volt, hogy Hamilton nem tartotta be a kaszinó szabályait.

A Stuff.co.nz szerint Hamilton, aki gyakran visel kalapot, sapkát, vagy szemüveget, és gyakran készít szelfiket, lehet, hogy nem ismerte a kaszinó szabályait, mi szerint nem szabad sapkát, napszemüveget viselni, és az asztaloknál tilos a mobiltelefon használata.

"A Sky City munkatársai kötelesek jelezni a vendégeknek, ha megsértik a szabályokat." - áll a jelentésben. "A kaszinó személyzete betartotta a szokásos ügyfél kiszolgálási protokollt Hamilton látogatásakor is."

Hamilton bejegyzésére hamar reagált a Sky City menedzsmentje Twitteren: "Szomorúan halljuk, hogy Lewis Hamilton nem érezte jól magát nálunk múlt éjjel. Mi büszkék vagyunk rá, hogy jó vendéglátók vagyunk."

Tajthi Andrea

hozzászólás
2016. március 15., 19:50 szerző: Tajthi Andrea

Facebook

Hozzászólások