A McLarennel marad a Johnnie Walker

2016. március 13., 15:50 szerző: Vámosi Péter
komment
Pedig már majdnem a Force Indiánál kötöttek ki
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: McLaren

A Johnnie Walker már jó ideje a McLaren szponzora, és sikerült őket újabb két évre a csapatnál tartani, annak ellenére, hogy a pletykák szerint a felek szakítani készültek egymással. A Diageo márka alá tartozó whisky már 2005 óta megjelent a McLareneken, de a holtszezonban egyre sűrűbben emlegették őket a Force Indiával, pláne miután a wokingiak sikerrel megállapodtak a Chandon pezsgős céggel is.

Annak ellenére, hogy jelentős számú támogatót vesztettek az elmúlt években, és még mindig nincs névadó szponzoruk, a McLarennek sikerült megakadályoznia, hogy a Johnnie Walker lelépését. Ugyanez a helyzet a Santander bank angol leányvállalatával is, őket is sikerült hosszabb távon is maradásra bírniuk.

Ron Dennis ezek után örömmel nyilatkozott a megújult kapcsolatról: "Az, hogy a Johnnie Walker megújította a szerződését a McLaren-Hondaval, mutatja a hitet és elkötelezettséget a hosszan tartó kereskedelmi kapcsolatunk iránt, amely szilárd és tartós. Ez a partnerség amelynek már mélysége és múltja van, már több mint 10 éve tart, és mindkét félre pozitívan hat ebben a mai rohanó fogyasztói társadalomban. Ez a megújított kapcsolat is ékes bizonyítéka annak a munkának, amelyet a McLaren-Honda folytat erőteljesen a pályán azért, hogy újra győzzünk."

Vámosi Péter

hozzászólás
2016. március 13., 15:50 szerző: Vámosi Péter

Facebook

Hozzászólások