Életmód

2016.04.10. 09:11

Szabadtűzi ételek könyve - Várjuk receptjeiket!

A nyár kicsalogatja a szabadba a természet szerelmeseit, ilyenkor baráti, családi körben jó program a szabadtéri sütés-főzés.

Napló-információ

Ez az időszak sokak számára a bográcsozás időszaka, hiszen meleg időben nincs is annál jobb, mint tárasággal összegyűlni, és szabad ég alatt közösen készíteni el az ebédet, vacsorát. A jó hangulatú főzés mellett, mindannyian ismerjük legnagyobb előnyét, mégpedig hogy nincs ízletesebb étel a szabad tűzön készülteknél.

Hogy mi is kedvet csináljunk a kimozduláshoz, ezúttal a legfinomabb és legötletesebb szabadtűzőn készült ételek receptjeit várjuk kedves Olvasóinktól a következő témakörökben: bográcsosok, grill- és barbecue-ételek (húsok, zöldségek stb.), kemencében sültek, parázsban sültek, tárcsán sült ételek, nyársak, pácok, öntetek és köretek, egyéb szabadtűzi finomságok.

A recepteket pontosan megadott mennyiségi összetevőkkel és részletesen leírt elkészítési útmutatóval küldje el április 26-áig a témakör megjelölésével: e-mailben: [email protected], levélben: Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft., Marketing osztály, 8200 Veszprém, Házgyári út 12. A borítékra írja rá: Receptverseny.

A legjobb recepteket megjelenítjük a júniusban megjelenő Szabadtűzi ételek könyve című kiadványunkban. A beküldők között kisorsolunk 2 db kétszemélyes wellness hétvégét. A sorsolást április 29-én 8 órakor tartjuk veszprémi szerkesztőségünkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!