Életmód

2016.10.25. 14:10

Grafológus - Konfliktuskerülő és energikus egyéniség

A Klarissza jeligét kérő olvasónk vonalai kedves, jószívű, együtt érző jellemet takarnak.

Barátságos személyiség, aki figyelmes és segítőkész az emberekkel, aki feltűnésmentesen, kitartóan, a realitás talaján állva cselekszik mindennapjaiban.

Csupa jó szándék, nyugodtság, megfontoltság és stabilitás. Nem kapkod, nem siet, félbehagyott dolgai nincsenek. Hagy magának időt arra, hogy otthonos légkört teremthessen bárhol, ahol saját tempójában, komótosan lehet kitartó és szorgalmas. Elégedett azzal, amije van. Ügyel arra, hogy viselkedése, megjelenése kellemesen kiegyensúlyozott legyen.

Nem zavarja, ha szokások, szabályok szerint kell élni, szereti az állandóságot, a rutint, a biztonságot, a kiszámíthatóságot, a rendszeres elfoglaltságot.

Pontosan tudja, mit akar és mit nem, tisztában van adottságaival, határaival, illúziókat nem kerget semmilyen életterületen. Nem kedveli a jelentősebb változásokat, a bizonytalanságot, a következetlenséget.

Az új benyomásokat viszonylag lassan, de alaposan dolgozza fel, és ha valamit megjegyez, azt sosem felejti el.

Kiváló koncentrációs képességgel szelektál, jó megfigyelőként elemez, rendet tesz. Ami mások számára időpocsékolásnak tűnik, neki fontos tapasztalatszerzés. Az egyértelmű helyzetek híveként nem köntörfalaz, és nem jár kerülőutakon.

A fáradtságot nem ismeri, sok tartalék energia birtokosa, teljesítményingadozásai nincsenek.

A konfrontációt kerüli, mindenáron kompromisszumok megkötésén fáradozik. Diplomatikus és alkalmazkodó, bátorít és elismer, a körülötte élők számára is egyensúlyt teremt, hiszen szerettei elképzeléseivel mindig összehangolja terveit.

Tudja, hogy Az önzetlenség társasjáték, melyben én odaadom a magamét másnak, add tovább kiáltással, aztán várok egy életen át, hogy mikor kerül vissza hozzám, ami eredetileg is az enyém volt.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4-es lapra írt, 15- 20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén (8200 Veszprém Házgyári u. 12.).

Utassy Zsuzsa
grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!