Életmód

2017.04.02. 11:30

Hódít a shellac, de mi a titka?

Egyszerű, körömbarát, ám látványos trend hódít a körömszépítő iparban: egy újfajta, tartós, háromdimenziós, ultraviola technológián alapuló módszer.

Leitner Vera

Akik az igényesség és az ápoltság érzése mellett arról is szeretnének gondoskodni, hogy az eljárás nem károsítja a természetes körmöket, a shellac jó választás a szakember szerint.

Nem károsítja a körmöket az új technológián alapuló lakk
Fotó: Leitner Vera

- Maga a technika egyszerű, mint egy hagyományos lakkozás, ám az eredmény garantáltan tükörfényes, rugalmas és karcmentes lesz - mondta el lapunknak Molnár Anita kézápoló és műkörömépítő szakember. Hozzátette: a hipoallergén anyag a körmökre történő felvitel után azonnal megköt, a kagylóhéj keménységű bevonat pedig minimum két héten át tartós marad, ám ha úgy adódik, akkor percek alatt eltávolítható, könnyedén leoldható ugyanis reszelés, csiszolás, vagyis a természetes körmök roncsolása nélkül, ezáltal valóban körömbarát.

- Nem véletlen, hogy a shellac ennyire keresett, azonban a népszerűség kulcsa a szakszerűség - mondta el a révfülöpi Molnár Anita, figyelmeztetve, hogy mindenképpen hiteles szakembert keressünk fel, mivel sokan szakszerűtlenül, valódi szaktudás nélkül vagy nem megbízható, minőségi anyagokkal végzik az eljárást, így az eredmény sem az lesz, ami az eredeti eljárástól elvárható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!