Haditorna és aerobik - Lovagi bemutató után lányok edzettek a várban

2017. június 19., 11:00 szerző: Tóth B. Zsuzsa
komment
Szigliget - Benigni Ildikó aerobikedző fővárosi csoportjával három napra leköltözött a Balaton mellé, hogy a lányokkal igazán különleges helyszíneken edzenek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az edző évente több alkalommal felkerekedik az aerobikos lányokkal, hogy meghódítsák az ország egy-egy vidékét. Két éve a sümegi várat vették be tornával, idén első állomásként Szigligetet célozták meg.

Benigni Ildikó és a lányok megnézték a haditornát, majd a vár legmagasabb pontjain tartottak edzést. Valószínűleg még senki sem végzett nyújtó és erősítő gyakorlatokat ott, a turisták csodálkoztak is ennyi csinos, jól mozgó lány láttán.

A hétvégébe belefért egy borkóstoló, egy remek hangulatú karaoke parti, de a Balatonban is fürödtek, valamint a badacsonyi Keszegfesztiválra is bekukkantottak. Túráztak a hegyen, felkapaszkodtak a kilátóba, aztán nyújtásokkal hozták formába magukat. Az utolsó napon áthajóztak Fonyódra és hazafelé még megpihentek Siófokon. Ildikó azt mondja, a csodálatos környezet, a jó levegő és a vár középkori hangulata jó hatással volt mindannyiukra. Egész más érzés ilyen környezetben tornázni, mint a légkondicionált tornateremben, bármilyen kánikula van is. Legközelebb ősszel terveznek kiruccanást, a diósgyőri várban tartanak aerobik órát.

Tóth B. Zsuzsa

2017. június 19., 11:00 szerző: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...