Életmód

2017.01.17. 19:25

Grafológus - Független, szabad lélek

A Pillangó jeligét választó újságolvasó a független, szabad lélek megtestesítője.

Utassy Zsuzsa

Saját elképzeléseit, céljait követi, biztonságosan áll a maga lábán, mialatt öntudatosan, mások jóváhagyása nélkül teszi a dolgát. Önértékelése egészséges, pozitív, nem függ emberektől vagy helyzetektől. Békében él önmagával, távolról is tisztán lát, elvei kódoltak. Az egyértelmű definíciók híveként értékel, szeret tanulni, haladásában pedig nem akadályozza meg semmi.

Új utakat fedez fel, határokat feszeget, aggodalom vagy félelem nem bénítja. Képes az összpontosításra, vonzódik az elméletekhez, erőinek és idejének gazdaságos használata mellett sokoldalú, kíváncsi személyiség. Folyamatos tevékenységekkel köti le magát, és nem zavarja versenytársak megjelenése, akadályok ellenére is kitartó. Ritkán pihen. Győztes tervek és gyakorlatias megoldások jellemzik merész, határozott, nem álmodozó jellemét.

Reálisan méri fel a helyzeteket, keményen dolgozik, így felkészül kudarcokra vagy bizonytalan, kilátástalan helyzetekre is. Aktív és makacs, gyors reakciókkal, tudatos és felelősségteljes. Rutinosan irányít, dönt és vezet. Nem futamodik meg nyilvános szereplések elől, de magánéletében nehezen alkalmazkodik. Érzelmeit tekintve távolságtartás jellemzi, nem könnyű a bizalmába férkőzni, hiszen ezen a területen már nem ismeri ki magát olyan jól.

Ennek ellenére tartós kötődések jellemzik, és óvakodik a szélsőségektől. Nem hallgat a szívére, mert akkor esendő és sebezhető lehetne, és átlépné jól ismert, kiszámítható világának határait, pedig pontosan tudja, hogy Az ember arra vágyik, hogy szeressék, annak hiányában arra, hogy csodálják, annak hiányában arra, hogy féljék, annak hiányában arra, hogy gyűlöljék és megvessék. Mindannyian valamilyen érzést akarunk kiváltani másokban. Az ürességtől a lélek megborzong

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4-es lapra írt, 15-20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén.

Utassy Zsuzsa
grafológus-írásszakértő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!