Életmód

2016.01.24. 18:21

A viselő életkorához megfelelő farmert!

Óriási divat a szaggatott, koptatott, rongyolt farmer. Ezeket a nagrágokat 15 évvel ezelőtt még csak a hontalanok hordták.

Napló

Ők a kukából húzták ki a mások által eldobott, elszakadt farmerokat. Akkoriban mi undorral dobtuk volna el ezeket a koszos hatású, rongyos nadrágokat, ma viszont a márkás üzletekben árulják tízezrekért. Akármennyire is trendi egy ilyen nadrág, sajnos be kell látni, hogy ugyanolyan igénytelen és hontalan- hatású, mint 15 évvel ezelőtt. A tiniken még elmegy valamennyire, mert ők még nem figyelnek az igényességre, de egy felnőtt emberen már nagyon furcsán hat. A sima farmenadrág sokkal stílusosabb külsőt kölcsönöz a viselőjének. Az utóbbi évek újdonsága az ejtett farzsebű nadrág. Az enyhén fenékről lecsúszottól az egészen durván a lábszárra csúszó verzióig mind látható az utcán különböző életkorú járőkelőkön. Ez szintén egyáltalán nem esztétikus, és ráadásul nagyon előnytelen is. A lapos feneket még jobban ellaposítja optikailag, és a kerekdedebb fenék is löttyedtnek látszik benne. A lábakat is nagyon összenyomja a lecsúszott zsebek miatt. Sokkal csinosabb, ha a zsebek a rendes helyükön vannak. Szépen formázzák a feneket és hosszítják a lábakat.

Soós Katalin
stílustanácsadó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!